ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Тој Сердар ме нервира ептен....нека умре веќе еднаш да го ебам, само збрки да се правело
Ќе те информирам не од Али Клешта туку од друг некој кој ќе го натера да го убие друг заради освета и заради правда ама не ти кажувам сега види си сам нели така е подобро да очекуваш настаниве како идат сега ти го измешав ова со зборовиве да не речиш не ме свати но така пишав да дојде мистериозно...Сердарот ќе го фатат,најверојатно ќе биде убиен од страна на Али Клешта !
Ќе видиме, навистина интересна серија,можеби имаше 2-3 досадни епизоди,но другите беа .Ќе те информирам не од Али Клешта туку од друг некој кој ќе го натера да го убие друг заради освета и заради правда ама не ти кажувам сега види си сам нели така е подобро да очекуваш настаниве како идат сега ти го измешав ова со зборовиве да не речиш не ме свати но така пишав да дојде мистериозно
Камерата беше снимано од ќерката на Рамиз! Каде што тефо ја спаси,демек да видиме и ние .....Шо беа тие глупостите со камерата вчера бе? Дубровник ли беше тоа?
Ако сакаш јас ќе ти дам босанска страница,сите епизоди на Езел да ги изгледаш..?Денешнава епизода според сител е 40.Но ке може ли да ми каже некој од прилика која епизода е на you tube ?
А бе ја ги глеав уште пред месец дена стигнав негде до 21 епизода на you tube ги глеав на RTL.И после тоа паузирав и си ги глеав во Сител.Но последниве 2 3 епизоди ги немав гледано и сакав да си ги надополнам па ме интересираше ако знаете кои се по ред иначе фала за страницатаАко сакаш јас ќе ти дам босанска страница,сите епизоди на Езел да ги изгледаш..?
Со превод се...
Точно така платен убиец кој убива како што кажа Езел двапати пука од далеку и после еднаш од блиску па така Азад беше ранета но Езел ја сокри од нив засега но непријателите не мируваат следат секоја постапка .... Навистина овај Сердаров многу имал среќа третпат се спасува...Сердар по којзнај кој пат се спасува.
Абе кој беше оној, што сакаше да ја убие ќерката на Рамиз??!?!
Некој платен убиец или што?
Ептен јака епизода беше!!!