Ezel

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Тој Сердар ме нервира ептен....нека умре веќе еднаш да го ебам, само збрки да се правело :D

Член од
10 јануари 2012
Мислења
131
Поени од реакции
28
абе да не знајте една песна од филмот..прејака ми е..турска мека песна..жена ја пее..многу јака е...ако му текнува на некој нека ми ја прати ...извинете вака шо ја објаснувам..ама ако ја знаеев ќе си ја најдев самиот ..фала

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Џенгис како само го отепа со зборови Рамиз :cuc: Да да! Џенгис >> Рамиз!
Знаев, знаев, дека има нешто што му помага Рамиз на Омер, знаев дека имал некоја цел/корист!
Овај де зборот ми беше , семејствово на Омер само плачат по него,дури и татко му сака да умри да си појди кај синот,демек другиот син што му е Мерт не го сакаат :tapp:
Навистина,тука од контакт ме вадат ич не се грижат за ова дете.
Епизодата вчера беше ЕПИК,но исто така и денеска ќе биде епик,на реклами видов дека Сердарот ќе го фатат,најверојатно ќе биде убиен од страна на Али Клешта :icon_lol:!

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
...Сердарот ќе го фатат,најверојатно ќе биде убиен од страна на Али Клешта :icon_lol:!
Ќе те информирам не од Али Клешта туку од друг некој кој ќе го натера да го убие друг заради освета и заради правда ама не ти кажувам сега види си сам нели така е подобро да очекуваш настаниве како идат сега ти го измешав ова со зборовиве да не речиш не ме свати но така пишав да дојде мистериозно ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе те информирам не од Али Клешта туку од друг некој кој ќе го натера да го убие друг заради освета и заради правда ама не ти кажувам сега види си сам нели така е подобро да очекуваш настаниве како идат сега ти го измешав ова со зборовиве да не речиш не ме свати но така пишав да дојде мистериозно ;)
Ќе видиме, навистина интересна серија,можеби имаше 2-3 досадни епизоди,но другите беа :cuc:.
Според мене ако ме прашуваш најдобра серија од сите турски серии.Од глумци,музика,глума,приказна..... во секој поглед....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шо беа тие глупостите со камерата вчера бе? Дубровник ли беше тоа?:facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо беа тие глупостите со камерата вчера бе? Дубровник ли беше тоа?:facepalm:
Камерата беше снимано од ќерката на Рамиз! Каде што тефо ја спаси,демек да видиме и ние ..... :icon_mrgr:
Зато беше таква камерата...
Тефо ја спаси Азард мислам се вика ќерката на Рамиз... и на Езел виде,нели му намигна на крајот од епизодата :))

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Azad Karaeski ( Азад Караески ) е ќерката на Рамиз која ако не забележавте таа беше онаа иста девојка Ханде што ги одведе и на крај им избега од колата на Али, Џенгиз и на Езел додека овие се зафркаваа со коњот на Кандирал оној што го запозна Омер во затвор со вујко Рамиз... ;) Инаку оваа серија е подобра од сите други турски серии кои се дадоа кај нас во Македонија.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да бе хахах Сашко Коцев еј:D, него мене не ми е баш најдобра, шо знам вкус е во прашање.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Денешнава епизода според сител е 40.Но ке може ли да ми каже некој од прилика која епизода е на you tube ?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денешнава епизода според сител е 40.Но ке може ли да ми каже некој од прилика која епизода е на you tube ?
Ако сакаш јас ќе ти дам босанска страница,сите епизоди на Езел да ги изгледаш..?
Со превод се...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Ако сакаш јас ќе ти дам босанска страница,сите епизоди на Езел да ги изгледаш..?
Со превод се...
А бе ја ги глеав уште пред месец дена стигнав негде до 21 епизода на you tube ги глеав на RTL.И после тоа паузирав и си ги глеав во Сител.Но последниве 2 3 епизоди ги немав гледано и сакав да си ги надополнам па ме интересираше ако знаете кои се по ред :) иначе фала за страницата:)
--- надополнето: 14 март 2012 во 14:11 ---

BTW Како и да е Средив се снајдов (y)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сердар по којзнај кој пат се спасува. :pos:
Абе кој беше оној, што сакаше да ја убие ќерката на Рамиз??!?!
Некој платен убиец или што?
Ептен јака епизода беше!!! :vozbud:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Сердар по којзнај кој пат се спасува. :pos:
Абе кој беше оној, што сакаше да ја убие ќерката на Рамиз??!?!
Некој платен убиец или што?
Ептен јака епизода беше!!! :vozbud:
Точно така платен убиец кој убива како што кажа Езел двапати пука од далеку и после еднаш од блиску па така Азад беше ранета но Езел ја сокри од нив засега но непријателите не мируваат следат секоја постапка .... Навистина овај Сердаров многу имал среќа третпат се спасува...

Kajgana Shop

На врв Bottom