Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ало ке ја бојкотирам и оваа тема!!! Немојте кавги и недоразбирања тука ќе почнам да пишувам во Драга Кајгана.
Јас за првпат пишав баш сега таму...се исповедав колку ми фали летото...

Инаку, нема карања....приметив јас колку повеќе се дискутира во темава, одкако не се пишува во онаа, "главната" :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Што ќе бојкотираш бе ти......ќе бојкотирал тој. :D Шала на страна гледаш добра дискусија развивме. Ако сакаш да бојкотираш бојкотирај само имај на ум дека и во темата за МЗТ ќе ти дојдиме на гости па после кај ќе бегаш :нинџ:
Не сум бе ни таму активен, порано имаше поинтересни муабети сеа само копи пејст од фб страната. Мада зиаме титула така да не ме занима. Барем еден тим да ми донесе радост. Ни Мзт, ни Вардар ни Ливерпул ме радува овие години....
--- надополнето: 13 март 2012 во 01:38 ---
Јас за првпат пишав баш сега таму...се исповедав колку ми фали летото...

Инаку, нема карања....приметив јас колку повеќе се дискутира во темава, одкако не се пишува во онаа, "главната" :)
One does not simply write in Драга Кајгана. Убер најлоша тема на форумов. Нормално дека нема да има карање тука коа се се ок дечки, комплексаши мада малце ама сепак колку толку не пратат фудбал 2-3 години.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Денес може да се случат многу работи доколку Ливерпул не се покаже во право светло.
Има веке шпекулации дека и самиот Кени рекол ке знае што понатаму после оваа утакмица.......

Инаку колку за потцетување.....

Значи победа немаме од 31 Јануари........ и замислете тоа ни е единствена победа оваа година во Премиер!

Дали некој го знае ова, дали некој ги погледнал резултатите кои се редат во Лигата.

Луге работата е в’ тч..... Легендата одамна требаше да потенцира дека тука ке биде само за ред и мир во кука, за цело време да имаме лажни ветувања од типот на ЛШ или евентуално мочано 4 место
кое на крајот ни тоа не излезе како што треба.

Според мене, познавајки ја гордоста на Кени, мислам дека доколку и утре нема победа на Енфилд тогаш сум 90% сигурен дека Кени ке се повлече самиот.

Доколку тоа не се случи а сепак нема победа...... тогаш Легенда не Легенда јас лично ке го сменам моето мислење за Човекот кој е идол на сите Скаузери.

Значи уште еднаш да ве подцетам......

Оваа година имаме само една победа на 31 Јануари против Волвс!

S

Stivie G

Гостин
Гледав една табела на една група на фб доколку првенството почнало на 1 јануари моментално ќе сме биле на 18 место. Доста лош податок (n) .

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Според страниве на фб ништо од желбата наша да бидат спржени, односно фрлени во оган младинциве.....пу да го ебам, баш ми е криво.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Само победа со 2 разлика најмалце ќе ме задоволи денес.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат тоа е лична сатисфакција...и мене би ме орасположила победа ама што со тоа....тоа е моментална сатисфакција....ќе им се крене моралот? нема врска...пак ќе бидеме на она мизерно 7мо место...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
Според страниве на фб ништо од желбата наша да бидат спржени, односно фрлени во оган младинциве.....пу да го ебам, баш ми е криво.
Ете со Ајакс ќе играле утре.....ај уште сега нека биди. Ама од наредна утакмица ако нема младинци нека одат нека се отепаат сите со ред. Еве сега гледам Лукас Окампос на 17 години го сметаат за страшно талентиран и бараат 15+ милиони. И 10 нека се сепак е двоцифена сума на милиони и го бараат врвните клубови. А нашиот Стерлинг на 17 уште не бил спремен. Или Морган на 18 (за 1 месец) или најстрашно Коуди на 19. Нема смисла ова
П.С изгледа ќе ја гледам утакмицата пошто пуштија СК +
--- надополнето: 13 март 2012 во 20:48 ---
Reina, Kelly, Carra, Skrtel, Enrique, Spearing, Hendo, Gerrard, Downing, Suarez, Carroll.
Subs: Doni, Coates, Shelvey, Adam, Kuyt, Bellamy.

S

Stivie G

Гостин
Мислам дека Хендо му е миленик на Кени, секогаш го игра, и кога е добар и кога е лош. Се надеам ќе одигра добро за разлика од последните 2-3 натпревари. И најсреќен сум шо Адам го нема во тимот.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нека е со среќа !!! Одиме на победа :)
--- надополнето: 13 март 2012 во 21:08 ---
Им набија брзо темпо ... утепај ги !
--- надополнето: 13 март 2012 во 22:16 ---
Кели , Хосе , Шкртел ( најбоља одбрана дефинитвно ) :cuc:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Фала им !
За Даунинг ми е жал ... :place: ептен слабо .
Керол (y) Кели е ѕверка , што е до мене Џонсон може да си одмори некое време ... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom