Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
нерачунајќи го шелви пошто тој доби шанса и доста добро се покажа барем замене во моментов е подобар од адам кој е страшно несконцентриран на терен

сусо и стерлинг другите не иако и сусо е уште многу мал и недоволно снажен за разлика од шелви и стерлинг сепак би го пуштил да се гори во огинот нешто што беше мајкл овен (педе*чето), а следен е морган кој би го додал во прв состав без сомнение

S

Stivie G

Гостин
Можеш Шелви место Адам, не место Даунинг. Ептен ќе биде згусната и некорисна средината.
може и така, но мислев за Шелви да игра нешто како полушпиц бидејки во Блекпул играше одлично на таа позиција.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
нерачунајќи го шелви пошто тој доби шанса и доста добро се покажа барем замене во моментов е подобар од адам кој е страшно несконцентриран на терен

сусо и стерлинг другите не иако и сусо е уште многу мал и недоволно снажен за разлика од шелви и стерлинг сепак би го пуштил да се гори во огинот нешто што беше мајкл овен (педе*чето), а следен е морган кој би го додал во прв состав без сомнение
Реков јас, Адам како Нгог (додека беше кај нас) треба со резерви да го пуштат да игра...исто и Даунинг....а младинци во прв тим...а споредбата за Шелви не си ми ја сфатил. Не реков дека тек треба да се докажува, него да игра место Адам во прв тим, не место Даунинг.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
хах знаев дека ќе стане узбуна постот ми беше наменет за момакот Stivie G само него цитирав и попара стана иначе

за воа ми беше муабетот
А кој утре според тебе треба да дебитира? Кели дебитираше бидејки немаше кој друг, исто и Робинсон. Тоа сега не е случај со останатите. Ако зависи од мене утре би го ставил Шелви пред Даунинг за друг незнам барем за утрешениот натпревар

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хах знаев дека ќе стане узбуна постот ми беше наменет за момакот Stivie G само него цитирав и попара стана иначе

за воа ми беше муабетот

А и мојот предходен пост беше за тоа, па се испобунивме....како и да е, сите сме сложни дека Адам и Даунинг треба аут...:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Морган,Сусо,Стерлинг,Коуди.......се се тоа играчи кои треба да добијат шанса. Ако сега на овие години не се спремни нема никогаш да бидат. Па многу други играчи на нивни години правеле милионски трансфери а овие не можат ни на клупа да дојдат. Сусо со 18 е мал? Па Ериксен и Лукас Родригез на 19 цепат и ги бара пола Европа, Хазард уште од 17 ора, итн итн. Видете голем дел од играчите со кои сме поврзани се колку нашиве младинци. Хазард,Ериксен,Лукас,Муниаин итн итн...... време е да добијат шанса. И со Пачеко и остали беше така: рано е , не се спремни и затоа сега нигде ги нема. Физички предиспозиции оставете, ако досега не се зајакнале и пополниле сега тешко ќе оди таа работа. Стерлинг си е тој, конструкцијата му е таква и сигурно нема за 2 години како Хулк да изгледа! Што е тука е....не можи за година или две драстично да се променат. Можи да добијат малку цврстина ама тоа е тоа. Меси толкав си беше толкав си остана. Лукаку на пример уште од 16 години го знам е цел вол. Видете го Кели како терминатор е. Сигурно пред 2 години не беше многу помал па да се има многу изменето. Така да според мене е време. Доволно со изговори дека не се спремни физички, дека не се спремни технички итн

S

Stivie G

Гостин
Сфакам шо сакаш да кажеш, ама баш за утре да играт ќе кажам НЕ од причина шо имат натпревар у среда. Сепак јас се изразив грешка на почетокот и затоа дојде до забуна.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
треба едно две три утакмици дремење на клупа па да му текни шо е
иначе би ги замолил утре тоесет вечер головите да ги даваат после 10 :D ко за беља се на работа се погодувам коа играат неможе човек на раат да седне да ги изгледа се мора репризи да ги гледам како сапуници ми се на епизоди ги следам хахааа

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Розо, ај бе помали постови....трема ме фаќа, ко да треба за испит да учам кога ти ги гледам постовиве :)
--- надополнето: 13 март 2012 во 01:17 ---
Сфакам шо сакаш да кажеш, ама баш за утре да играт ќе кажам НЕ од причина шо имат натпревар у среда. Сепак јас се изразив грешка на почетокот и затоа дојде до забуна.
Мора да изиграат во Среда супер и да одат понатаму...односно во финале, така?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Суарез и Кајт напред? Секоја чест ама ја би ги седнал на клупа до крај на сезона. Има Керол да игра па и Морган ( после утакмицата со Ајакс)
Значи се разбираме.....
--- надополнето: 13 март 2012 во 01:22 ---
Розо, ај бе помали постови....трема ме фаќа, ко да треба за испит да учам кога ти ги гледам постовиве :)

Е па и јас треба да учам ама не учам. Затоа вака лажно чуство создавам :ROFLMAO:
Што ќе изиграат бе ќе се помочаат на крај и тие. Ќе промашaт 7-8 зицери, 5 стативи и 2 пенали па после Бранко ќе биди крив. Само до толку шанси со Ајакс ако дојдиме добри сме.

S

Stivie G

Гостин

Да, финале. Кој и да победи од нас и Ајакс тој ќе биде и фаворит во финалето каде се чека подообриот од Марсеј и Интер. Да се надеваме дека ќе успеат нашите млади.. Кога старите не можат да ни направат меракот тоа нека го направат младите :vozbud:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
A пошто нема да има на СК нема ни да гледам. Интернет не трошам за ПЛ па ни еден бајт. Едино за ФА куп би потрошил или за ПЛ ако играат младинциве

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ало ке ја бојкотирам и оваа тема!!! Немојте кавги и недоразбирања тука ќе почнам да пишувам во Драга Кајгана.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Ало ке ја бојкотирам и оваа тема!!! Немојте кавги и недоразбирања тука ќе почнам да пишувам во Драга Кајгана.
Што ќе бојкотираш бе ти......ќе бојкотирал тој. :D Шала на страна гледаш добра дискусија развивме. Ако сакаш да бојкотираш бојкотирај само имај на ум дека и во темата за МЗТ ќе ти дојдиме на гости па после кај ќе бегаш :нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom