MackO
Away with you .. !
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 257
- Поени од реакции
- 204
лол е подобра од хон у секој можен аспект но сепак ниту хон ни лол не може да се носи со дота 2 и дотаMislite deka LoL e podobra od HoN?
лол е подобра од хон у секој можен аспект но сепак ниту хон ни лол не може да се носи со дота 2 и дотаMislite deka LoL e podobra od HoN?
Ако играш ranked тешко дека некогаш ќе го земеш Shaco дека скоро секогаш го банираат, а LeBlanc ти е екстра за на mid и ретко ја банираат во ranked.Кажи што позиција највеќе играш, дали mid, solo top, jungle, carry, support па да ти даеме предлог.Некој предлог за champ од 3150 ip?
Се мислев помеѓу Shaco и LeBlanc ама незнам, кажете нешто вие.
Си ја земав тогаш Акали и убаво ми послужи се изнаиграв со неа.Ако играш ranked тешко дека некогаш ќе го земеш Shaco дека скоро секогаш го банираат, а LeBlanc ти е екстра за на mid и ретко ја банираат во ranked.Кажи што позиција највеќе играш, дали mid, solo top, jungle, carry, support па да ти даеме предлог.
1500 ело тука... на Вест сум.Игра некој ранкед? Барам партнер за ранкед duo q, некој кој што стварно ја разбира играта и знае што бара и прави?
Како ти е самнуер?1500 ело тука... на Вест сум.
gorZaoКако ти е самнуер?
Нека не те лаже, незнае што праи дур игра, трола самоКако ти е самнуер?
Да не си нервозна малце ?Нека не те лаже, незнае што праи дур игра, трола само
I'm Heisenberg and I approve this messageНека не те лаже, незнае што праи дур игра, трола само
Се гордееме со вас момци,кога ќе почнете со стримови ?Паднат сум јас на 1600 сега. Btw, најдобри македонци се Mys Tigre и Ror0noa