(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
dali nekoj se sekava na sampionskata godina 98/99 manchester vo poslednoto kolo ja osvoi togas titulata 1 bod pred arsenal a posle toa sleduvase i ligata na sampionite zasto i sega da ne bidi taka????
dvojna kruna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be luge citam nanazad i se cudam na pesimizmot kaj nekoi od vas.
A sto sakate da izjavi Stiv Brus, deka ke izlezat na teren so cel da izgubat. Mora vaka malku, demek ke odime na pobeda i ova ona a posle porazot ke rece napravivme se sto bese vo nasa mok no Junajted bea predobri za nas.
Se sekavate li koga mu zedoa bod na Chelsea sto izjave, deka ceka najskapo vino od kolekcijata na Old Trafford. E sega racunajte vie samo kako ke go dobie toa vino, sigurno ne so pobeda.
Se e ova malku za mediumite da si napravat fama okolu toa i da ne e poslednoto kolo samo formalnost. Mislam deka nema od sto da se plasime, sme pobedile i podobri ekipi na gosti a kamoli Wigan. Junajted sekogas igra dobro koga e najpotrebno taka da ocekuvam visoka i lesna pobeda izrazena so 3-4 gola razlika!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.702
Така е брат Чомбе! Башка Стив Брус беше капитен едно време на Jунајтед, се е јасно :) а друг муабет е тоа што виган нема капацитет во ниедна смисла на зборот да се справи со Јунајтед, камоли да ги тепа!

Long Live United

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај сега како загревање да земеме Премиерлига, а после да го тепаме и Челзи. Ех, ова се двата најважни меча кои што ќе ги гледам до сега во мојата кариера на гледање, пошо ја финелто 99-та не го гледав, не пратев фудбал многу...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе аман Виган е не е Челзи!!!!!!Зошто толку страв не знам?
Што сакате да изјави Брус- "Ќе навивам за Унитед"
Бидете сигурни дека ќе тепаме 100%.А дека Виган ќе игра тоа по секако,посебно поради парите.Ама па ако ние не можиме еден Виган да го победиме тогаш слободно ќе кажам дека не ја заслужуваме титулата.Поздрав:smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ред Девил и јас исто ко тебе.99 не гледав, мал бев..ова ми се досега најважните утакмици......

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be ke gi omrsime Wigan na leto koga ke im gi kupime tie dvajcata igraci, Valensija i drugiot ne mi teknuva koj e.
Na dvata transferi plus po 1 milion funti i ete gi parite koi kazuvaat deka ke gi osvoele. A be se e biznis!

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
chombe e vo pravo ova se e biznis a manchester e neverojatno,prosto ne e mozno da ja zagubi titulava vo posledno kolo.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ајде едвај чекам недела да дојде.
во недела освојуваме една титула и на 21 мај другата титула е наша!!!
едноставно не може еден виган да се споредува со МАНЧЕСТЕР!!!
дошол виган во 1 лига после 10 год. и ајде сега ќе им земаме титула на шампионите. како да не. има да ги растуриме на тоа ливадата.
ова со виган е само тренинг за тоа што ќе се случува на 21 мај.
НАПРЕД ЃАВОЛИИИИИИИИ КОН ДВОЈНА КРУНА!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа нема лесно да ни ја пуштат, ама сепак немаат потенцијал со нас да играат.
Ако победат ќе се искачат погоре и ќе земат 6.4 милиони фунти, ако изгубеле ќе земеле 2 милиони помалце.
Ако им го пуштат натпреварот на Манчестер, тие 2 милиончиња тројно зголемени ќе дојдат од некоја страна.
Без страв луѓе, однесувајте се како да е сосема најобичен натпревар на Манчестер. Виган е, не е Ахил или Хектор.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Ако им го пуштат натпреварот на Манчестер, тие 2 милиончиња тројно зголемени ќе дојдат од некоја страна.
Без страв луѓе, однесувајте се како да е сосема најобичен натпревар на Манчестер. Виган е, не е Ахил или Хектор.
и ахил имал слаба точка као што знам. не сфативте луѓе дека со манчестер во светов никој не може моментално???
ни св. ахил да дојде не може да ги тепа ѓаволите.
П.С: има нешто појако од ѓавол???

Член од
4 март 2008
Мислења
261
Поени од реакции
10

хихихих

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
abe koj e iskreno i ne me interesira dali e ahil ili hektor ili ova kako se vikase wigan samo edno znam deka nedela ke ja proslavime 17-tata sampionska titula vo anglija i ke se doblizime na samo 1 titula do liverpoolll.........
manutd sampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леееј луѓе до вчера бев на екскурзија и не знаев што се случува и одма кога дојдов ме изнервираа коментарите на друѓите дека виган ќе попуштал и слично. Да дека Стив Брус е легенда наша ама ни тој нема да попушти, а и како прво кој се виган за да попуштат. Ама ај ќе биде утре.

EDIT:

Не ви допишав што сум купил.

Оргинал е

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Грант сака плејоф за титулата

Менаџерот на Челзи, Аврам Грант, посака во Англија да се воведе плејоф, кој ќе го определи шампионот, доколку лидерите на табелата имаат ист број на поени.

Во моментов титулата се решава со гол разлика, а поради таа причина "сините" заостануваат зад Манчестер Јунајтед и покрај истиот број на поени. "Се разбира дека имам интерес кога го кажувам ова. Мене ми се допаѓа системот во Италија кои играат плејоф натпревар доколку имаат ист број на поени и Скудетото се решава на тој начин"- изјави Грант.
"Понекогаш тимовите одбележуваат повеќе голови против слабите екипи и поради тоа гол разликата им е подобра"- додаде тој.
"Треба да напоменам дека Јунајтед игра одличен фудбал оваа сезона, а Алекс Фергусон мисли дека ова е неговата најдобра сезона откако е таму"- заврши израелецот.
Во недела Челзи го среќава Болтон и треба да се надева на своја победа и пораз на "црвените ѓаволи" кои во исто време му гостуваат на Виган.

.!.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom