(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Да, одличен, само шо изгледа преминал во Наполи...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Фантомикс, праевме муабет за Марсело Морено кај нас во фан клубот на времето, ти кажав дека треба да се купи тој играч и да се кали. Прати го развојот негов сега и кај ќе е за 3-4 години, дијл?:)

F

fantomX

Гостин
Го пратам од поодамна, порано бразилско имаше на Тера едно време, а често го даваа и Крузеиро. Сега поретко, ама пак го гледам. Има голем потенцијал детето, и не е толку експониран ко другиве млади „ѕвезди“ (Бензема, Пато, Балотели...) и затоа мислам дека може да се наметне како големо освежување во светскио фудбал.
Зато, го пратев, го пратам, а и ќе го пратам понатаму:)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
A zosto tolku zapnale za Palacios i Valencia vrska nemam.Kolku sto znam tie se krila a imame dota pokvalitetni krila od niv.Prvo mislev deka se samo spekulacii ama se pocesto se pisuva za niv dvajca deka ke se preselat na Old Traford.Duri imase deka vo nedela SAF osven trite boda od JJB ke go zemel so sebe i Palacios:toe:

F

fantomX

Гостин
Исправка, Паласиос не е крило.
Класичен играч од средината е.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Исправка, Паласиос не е крило.
Класичен играч од средината е.
Можи.Јас имам на менаџер видено дека има ознака AM LC.Како и да е ме зачудува желбата на Фергусон за него

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Овај Морено би бил супер за нас.Ех кога би го купиле.И така ни фали напаѓач....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Можи.Јас имам на менаџер видено дека има ознака AM LC.Како и да е ме зачудува желбата на Фергусон за него
a be palacios e mnogu borben igrac.go iam gleano edno 3-4 pati i e dosta soliden.slicen tip na makelele.ja odzema topkata vo sredinata i organizira napad.a moreno ako moze da dojde super bi bilo.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Стив Брус: Ќе дадеме максимум против Манчестер Јунајтед

Менаџерот на Виган, Стив Брус вели дека неговиот тим ќе даде се од себе за да го победи Манчестер Јунајтед, иако најубавите фудбалски денови ги помина такму во тој клуб.

Манчестер Јунајтед во последното коло му гостува на Вига, со победа Црвените Ѓаволи ќе ја освојат шампионската титула. Стив Брус девет години од својата кариера ги помина токму во Манчестер Јунајтед каде што беше и капитен на тимот.
Некои токму поради таквата состојба предвидуваат лесна победа на Манчестер Јунајтед, но Стив Брус вели дека тоа едноставно нема да се случи.
"Сите кои ме знаат, ме знаат многу подобро од тие кои го велат тоа" - изјави Брус.
"Што ќе му кажам на тимот" Само излезете и пуштете го Манчестер Јунајтед да победи? - продолжува менаџерот на Виган.
"Тоа нема да се случи. Ние ќе дадеме се од себе" - заврши Стив Брус.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Стив Брус: Ќе дадеме максимум против Манчестер Јунајтед

Менаџерот на Виган, Стив Брус вели дека неговиот тим ќе даде се од себе за да го победи Манчестер Јунајтед, иако најубавите фудбалски денови ги помина такму во тој клуб.

Манчестер Јунајтед во последното коло му гостува на Вига, со победа Црвените Ѓаволи ќе ја освојат шампионската титула. Стив Брус девет години од својата кариера ги помина токму во Манчестер Јунајтед каде што беше и капитен на тимот.
Некои токму поради таквата состојба предвидуваат лесна победа на Манчестер Јунајтед, но Стив Брус вели дека тоа едноставно нема да се случи.
"Сите кои ме знаат, ме знаат многу подобро од тие кои го велат тоа" - изјави Брус.
"Што ќе му кажам на тимот" Само излезете и пуштете го Манчестер Јунајтед да победи? - продолжува менаџерот на Виган.
"Тоа нема да се случи. Ние ќе дадеме се од себе" - заврши Стив Брус.
абе ова е само за пред новинари. за што ќе се бори виган???
за апсолутно ништо, а манчестер МОРА да тепа така да моја прогноза 0-3.
стрелци: роналдо 2 тевез 1.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
da ali vigan nema sto da izgubi, posledna utakmica sezonava, protiv mnogu jak tim, kje bidat motivirani.
teska ke bide, no mora da se pobedi
dvojna kruna

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
da da dosta tesko ke bide ama sepak ke pobedime.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Изгледа нема лесно да ни ја пуштат, ама сепак немаат потенцијал со нас да играат.
Ако победат ќе се искачат погоре и ќе земат 6.4 милиони фунти, ако изгубеле ќе земеле 2 милиони помалце.

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
site gledaat so gubel a so dobival vigan a so gubi i so dobiva manutd nikoj ne komentira abe uste na poluvreme ke se znae noviot sampion na anglija.......!!!!!!!!!!!
i dosta so nekoi pesimisticki izjavi bidete uvereni i ne se plasete!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
se sekavam lani gi tepavme 3-1 ako ne se lazam,mislam deka prviot gol go postigna vidic.runi izgleda nema da igra protiv wigan.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom