F
fantomX
Гостин
Да, одличен, само шо изгледа преминал во Наполи...
Можи.Јас имам на менаџер видено дека има ознака AM LC.Како и да е ме зачудува желбата на Фергусон за негоИсправка, Паласиос не е крило.
Класичен играч од средината е.
a be palacios e mnogu borben igrac.go iam gleano edno 3-4 pati i e dosta soliden.slicen tip na makelele.ja odzema topkata vo sredinata i organizira napad.a moreno ako moze da dojde super bi bilo.Можи.Јас имам на менаџер видено дека има ознака AM LC.Како и да е ме зачудува желбата на Фергусон за него
абе ова е само за пред новинари. за што ќе се бори виган???Стив Брус: Ќе дадеме максимум против Манчестер Јунајтед
Менаџерот на Виган, Стив Брус вели дека неговиот тим ќе даде се од себе за да го победи Манчестер Јунајтед, иако најубавите фудбалски денови ги помина такму во тој клуб.
Манчестер Јунајтед во последното коло му гостува на Вига, со победа Црвените Ѓаволи ќе ја освојат шампионската титула. Стив Брус девет години од својата кариера ги помина токму во Манчестер Јунајтед каде што беше и капитен на тимот.
Некои токму поради таквата состојба предвидуваат лесна победа на Манчестер Јунајтед, но Стив Брус вели дека тоа едноставно нема да се случи.
"Сите кои ме знаат, ме знаат многу подобро од тие кои го велат тоа" - изјави Брус.
"Што ќе му кажам на тимот" Само излезете и пуштете го Манчестер Јунајтед да победи? - продолжува менаџерот на Виган.
"Тоа нема да се случи. Ние ќе дадеме се од себе" - заврши Стив Брус.