Не, нема никакво дејство креатинот со млекото и јогуртот, голем дел од луѓето што ги знам го пијат така.Дури внесувам креатин, млеко јогурт можи да пијам? Некои ми велат дека го неутрализирал креатинот...
Поевтин е процесот на производство.Зошто гејнериве се по ефтини од протеиниве ? исто и креатинот,и амино киселините ?![]()
Затоа што во гејнер има помалку протеини,.Зошто гејнериве се по ефтини од протеиниве ? исто и креатинот,и амино киселините ?![]()
Не, но од креатин даМожеби сум надвор од темата но морам да прашам. Дали некој има забележано проблеми со акни од протеините во прав ?
А со гејнерот накачуваш само на мускулна маса,ко тие 3тите слики од овој што го спомна,на гет реди страната,или накачуваш и на сало ? сакам понатака,кога ќе се исчистам ептен,да земам нешто такво...ради тоа прашувам..Затоа што во гејнер има помалку протеини,.
Пример во QuickMass чини 4400денари а има само 1кг протеин
а чист веј како Prostar Whey чини 3500 денари а има 2кг протеин
Амино киселините се разложени протеини така да никогаш 1 кг амино нема да се поефтини од 1 кг протеин, тоа е само затоа што аминото се продава во помали пакувања како пример 300грама и затоа е поефтино.
Попрво ќе качиш сало со гејнер отколку со протеин, особено ако не го користиш правилно, а тие сликите за Quickmass мижи да се лажам се. Секако дека од гејнерот има ефект ама да е како на сликите една година ќе земам Quickmass и ќе се направам Jay CutlerА со гејнерот накачуваш само на мускулна маса,ко тие 3тите слики од овој што го спомна,на гет реди страната,или накачуваш и на сало ? сакам понатака,кога ќе се исчистам ептен,да земам нешто такво...ради тоа прашувам..
Ништо тогашПопрво ќе качиш сало со гејнер отколку со протеин, особено ако не го користиш правилно, а тие сликите за Quickmass мижи да се лажам се. Секако дека од гејнерот има ефект ама да е како на сликите една година ќе земам Quickmass и ќе се направам Jay Cutler
После тренинг обавезно,и можеш да бираш,дали пред спиење,за да имаат протеин мускулите дур спиеш,или одма кога ќе станеш,за да ги вратиш у живот што се викаSovet mi treba ne sum koristel Whey do sega nisto ne sum koristel do sega od suplementi kako da go pijam pred trening ili posle trening
После тренинг обавезно! А и било кога во денот не е на одмет особено по станување (пред, по тренинг, по станување, пред спиење најчесто се советува)Sovet mi treba ne sum koristel Whey do sega nisto ne sum koristel do sega od suplementi kako da go pijam pred trening ili posle trening