Теговите зависи од тебе,али би требало да ти завршат.Јас имам тегови по 5 кг дали ќе ми заврашат работа и од каде можам да најдам push up bars и која им е цената ?
ок фала на информацијаТеговите зависи од тебе,али би требало да ти завршат.
Тие за склекови,у ли-нинг имаш,по 400 денари се.
Е сеа имам и македонскиI jas konecno imam kompjuter i ke mozam da se ubacam co diskusijava, samo ke mi prostite uste nemam staveno mk poddrska Aj sea prasanja?
Резултати ќе имаш, но имам кажано и погоре дека со протеинот ке ги максимизираш резултатите, али твој избор е дали ке користиш суплементи или не.Игор јас од понеделнк сакам да ја почнам програмава планирам да си ја средам исхраната и да ја следам онаа класик што е и сакам да прашам дали ќе има резултати без да пијам протеини ?
Ок од понеделик почнувам па ќе пшишам како ми одиРезултати ќе имаш, но имам кажано и погоре дека со протеинот ке ги максимизираш резултатите, али твој избор е дали ке користиш суплементи или не.
Голема грешка ти е што ја скокаш јогатаДо сеа сите ги праам, освен YogaX, само тоа го скокам.
Зошто ја скокаш јогата?До сеа сите ги праам, освен YogaX, само тоа го скокам.
Голема грешка ти е што ја скокаш јогата
MНОГУ ми е досадна. А и општо јога не сакам баш.Зошто ја скокаш јогата?
Нормално е да те болат барем знаеш си дал максимумМомци,од вторникот откако ги правев вежбите за нозе,камења ми се мускуливе иам многу воспаление,и кога спијам,неможам да легнам на стомак ради бутовите,ме болат и ко на камења да сум легнал ви се дешаваше и на вас така ?
Да да брат,фала богу,не ми е ни прв пат да иам воспаление,посебно на нозеве сум имал 1000 пати,али никад до сега не ми било вака,да неможам да легнам на стомак од нивНормално е да те болат барем знаеш си дал максимум
Еее значи добро си се навежбал. Едно аспиринче ако ептен те боли, и терајДа да брат,фала богу,не ми е ни прв пат да иам воспаление,посебно на нозеве сум имал 1000 пати,али никад до сега не ми било вака,да неможам да легнам на стомак од нив