Power 90 Xtreme - Workout program

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
MНОГУ ми е досадна. А и општо јога не сакам баш.
Јогата е битен дел од програмата, али изборот е твој.
--- надополнето: 9 март 2012 во 19:37 ---
Момци,од вторникот откако ги правев вежбите за нозе,камења ми се мускуливе :D иам многу воспаление,и кога спијам,неможам да легнам на стомак ради бутовите,ме болат и ко на камења да сум легнал :D ви се дешаваше и на вас така ?
Јас неможев да станам од столче од листовите, од вежбите со тегче и потчревање на прсти, али помина. Многу пати и лошо ми било од вежбањето, и дури два три пати сум дошол до повраќање ако веруваш. Знам дека не е добро да се претерува, ама тоа е. PLAY HARD GO PRO :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Момци,од вторникот откако ги правев вежбите за нозе,камења ми се мускуливе :D иам многу воспаление,и кога спијам,неможам да легнам на стомак ради бутовите,ме болат и ко на камења да сум легнал :D ви се дешаваше и на вас така ?
Да, нозете болат највеќе и најдолго. Некогаш и по 3-4 дена.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Јогата е битен дел од програмата, али изборот е твој.
--- надополнето: 9 март 2012 во 19:37 ---

Јас неможев да станам од столче од листовите, од вежбите со тегче и потчревање на прсти, али помина. Многу пати и лошо ми било од вежбањето, и дури два три пати сум дошол до повраќање ако веруваш. Знам дека не е добро да се претерува, ама тоа е. PLAY HARD GO PRO :)
Леле да еј :D ја се тешев демек од храната или нешто такво ми доаѓа нагон за повраќање...али значи не сум единствен :D

Увек кога вежбам ми доаѓа да повраќам(со програмава мислам) само последниов пат за рамењата не ми дојде...и имам нешто да те прашам,со теговиве од 12 кила све правам како што треба,со по 10 повторувања,некои по тешки вежби со по 6 повторувања,али само една вежба неможам да ја правам,тоест до пола доагам и нагоре неможам,колку и да идам контра,она кога си потпрен за зид,за бицепс кога е вежбата,таа неможам да ја правам со овие тегови...да купувам по мали тегчиња,или да ја прескокнам таа вежба ?
--- надополнето: 9 март 2012 во 20:23 ---
Еее значи добро си се навежбал. Едно аспиринче ако ептен те боли, и терај :)
Ни тоа не помага брат :D правев исто колку и они,само тие вежби кога одиш како монструм,така мислам дека беше и името на вежбите,не ги правев,не ради друго,ме болеше бутов од вежбите со стомачните... :D

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Сите ако имате запалени на мусклу корисно е кадата да си на наполниоте со млака вода може и малце да биде по студена(кој како може да издржи) водата и ке легнете ке се релаксирате добро е за мускулите или пак кога се бањате со сапун масирајте ги мускулите по 5 мин еден мускул и ке биде подобро ,на пр. сега ве болеа нозете со сапун ке масирате 5 мин на бутовите и задниот бут,после ке се спуштите надоле на листовите пак 5 мин масажа ке ви помогне ова го имам испробано и двете и со ладна млака/ладна вода и со масажава

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Сите ако имате запалени на мусклу корисно е кадата да си на наполниоте со млака вода може и малце да биде по студена(кој како може да издржи) водата и ке легнете ке се релаксирате добро е за мускулите или пак кога се бањате со сапун масирајте ги мускулите по 5 мин еден мускул и ке биде подобро ,на пр. сега ве болеа нозете со сапун ке масирате 5 мин на бутовите и задниот бут,после ке се спуштите надоле на листовите пак 5 мин масажа ке ви помогне ова го имам испробано и двете и со ладна млака/ладна вода и со масажава
Или два андола пред спиење ако мускулите се премногу воспалени и другиот ден си како нов.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Леле да еј :D ја се тешев демек од храната или нешто такво ми доаѓа нагон за повраќање...али значи не сум единствен :D
Toa со нагон за повраќање ми се има десено и пред да ја почнам програмава, и пред неколку години барав на интернет за тоа и прочитав дека имаше нешто врска со пореметување на PH вредноста, сеа не ми текнува баш најдобро, ама не е ништо страшно.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Какво имав значи.Првиот тренинг не знам зошто али издржав 30 минути.Правев баш ко нив.А ко што сум слаб со нозе и кондиција и нозете ми се слаба стрна мислев дека нозеве ми откажаа.3 дена едвај станував од столче.

П.С Тегови од 6 кила од каде би можел да најдам?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Какво имав значи.Првиот тренинг не знам зошто али издржав 30 минути.Правев баш ко нив.А ко што сум слаб со нозе и кондиција и нозете ми се слаба стрна мислев дека нозеве ми откажаа.3 дена едвај станував од столче.

П.С Тегови од 6 кила од каде би можел да најдам?
www.pride.mk Тука имаш еднорачни од по 6 кила,и ефтини се...јас малку се заебав,земав од ли нинг од 12 кила(5ки од страни+ шипка) и по глупо е со нив,али добро...:D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
www.pride.mk Тука имаш еднорачни од по 6 кила,и ефтини се...јас малку се заебав,земав од ли нинг од 12 кила(5ки од страни+ шипка) и по глупо е со нив,али добро...:D
Зашо глупо, и ја имам исти такви, немам некоја замерка за нив :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Имам едно прашање околу исхраната поточно за оброкот меѓу доручекот и ручекот што да јадам дадете ми некои предлози пошто од 8:30 до кај 2 часот сум на предавања ?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Зашо глупо, и ја имам исти такви, немам некоја замерка за нив :)
Па што знам,пример кога ги правам оние за трицепс,ти текнува за кои,малку по тешко иде пошто се по гломазни :D

Сите вежби ги правам со нив,само неможам онаа кога си потпрен на зид,свиткани колена,лактиците на колена,и да дигаш за бицепс....другото го правам :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Па што знам,пример кога ги правам оние за трицепс,ти текнува за кои,малку по тешко иде пошто се по гломазни :D

Сите вежби ги правам со нив,само неможам онаа кога си потпрен на зид,свиткани колена,лактиците на колена,и да дигаш за бицепс....другото го правам :D
Aaaa на тоа мислиш, епа да, ја имам уште едни петки, и си комбинирам, тие triceps kickback со дванаески нема шанси ни рацете да ги мрднам :)

Имам едно прашање околу исхраната поточно за оброкот меѓу доручекот и ручекот што да јадам дадете ми некои предлози пошто од 8:30 до кај 2 часот сум на предавања ?
Јади овошје, бар ја така праам.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Aaaa на тоа мислиш, епа да, ја имам уште едни петки, и си комбинирам, тие triceps kickback со дванаески нема шанси ни рацете да ги мрднам :)

Јади овошје, бар ја така праам.
Ги правам ја,само глупо е малце,ми се закачуваат на тренерки,за чепови :D али после ми текна,облеков без чепови :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Ги правам ја,само глупо е малце,ми се закачуваат на тренерки,за чепови :D али после ми текна,облеков без чепови :D
E браво ако можеш со дванаески, само глеј рацете паралелни со подот да ти бидат, и само подлактицата да ти се мрда, ако праиш така ѕвер си :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
E браво ако можеш со дванаески, само глеј рацете паралелни со подот да ти бидат, и само подлактицата да ти се мрда, ако праиш така ѕвер си :)
Да бе да,само подлактица се мрда,другото е ко здрвено,не се мрда :D
--- надополнето: 10 март 2012 во 14:19 ---
И,тоа заборавив,вчера правев јога,а нели кажав,имав воспаление на цело тело,посебно нозеве,и денес ми се има намалено мнооооогу воспалениево,правете ја јогата,ненормално нешто е...

И да немаш рамнотежа,враќај се,ќе паднеш,стани,пак направи истото,нема срам,само ти и огледалото сте во соба :D

Kajgana Shop

На врв Bottom