Power 90 Xtreme - Workout program

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Јас имам тегови по 5 кг дали ќе ми заврашат работа и од каде можам да најдам push up bars и која им е цената ?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Јас имам тегови по 5 кг дали ќе ми заврашат работа и од каде можам да најдам push up bars и која им е цената ?
Теговите зависи од тебе,али би требало да ти завршат.

Тие за склекови,у ли-нинг имаш,по 400 денари се.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
I jas konecno imam kompjuter i ke mozam da se ubacam co diskusijava, samo ke mi prostite uste nemam staveno mk poddrska :) Aj sea prasanja?:)
--- надополнето: 8 март 2012 во 17:20 ---
I jas konecno imam kompjuter i ke mozam da se ubacam co diskusijava, samo ke mi prostite uste nemam staveno mk poddrska :) Aj sea prasanja?:)
Е сеа имам и македонски :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Игор јас од понеделнк сакам да ја почнам програмава планирам да си ја средам исхраната и да ја следам онаа класик што е и сакам да прашам дали ќе има резултати без да пијам протеини ?

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Игор јас од понеделнк сакам да ја почнам програмава планирам да си ја средам исхраната и да ја следам онаа класик што е и сакам да прашам дали ќе има резултати без да пијам протеини ?
Резултати ќе имаш, но имам кажано и погоре дека со протеинот ке ги максимизираш резултатите, али твој избор е дали ке користиш суплементи или не.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Резултати ќе имаш, но имам кажано и погоре дека со протеинот ке ги максимизираш резултатите, али твој избор е дали ке користиш суплементи или не.
Ок од понеделик почнувам па ќе пшишам како ми оди :)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
До сеа сите ги праам, освен YogaX, само тоа го скокам.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Момци,од вторникот откако ги правев вежбите за нозе,камења ми се мускуливе :D иам многу воспаление,и кога спијам,неможам да легнам на стомак ради бутовите,ме болат и ко на камења да сум легнал :D ви се дешаваше и на вас така ?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Момци,од вторникот откако ги правев вежбите за нозе,камења ми се мускуливе :D иам многу воспаление,и кога спијам,неможам да легнам на стомак ради бутовите,ме болат и ко на камења да сум легнал :D ви се дешаваше и на вас така ?
Нормално е да те болат барем знаеш си дал максимум

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Нормално е да те болат барем знаеш си дал максимум
Да да брат,фала богу,не ми е ни прв пат да иам воспаление,посебно на нозеве сум имал 1000 пати,али никад до сега не ми било вака,да неможам да легнам на стомак од нив :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Да да брат,фала богу,не ми е ни прв пат да иам воспаление,посебно на нозеве сум имал 1000 пати,али никад до сега не ми било вака,да неможам да легнам на стомак од нив :D
Еее значи добро си се навежбал. Едно аспиринче ако ептен те боли, и терај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom