(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Типче како прво на англиски можам да те продадам а как второ и јас можам на англиски да ти напишам оти ги пукале со снајпер и тава значи оти се умрани??И ке ти кажам ти глуп си или тренбираш ја прочити си
..... ај поз сеа.:helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Типче како прво на англиски можам да те продадам а как второ и јас можам на англиски да ти напишам оти ги пукале со снајпер и тава значи оти се умрани??И ке ти кажам ти глуп си или тренбираш ја прочити си
Абе ај сиктер ај цел свет знае оти после натпреваро се случило, ти тука ќе се правиш паметен... Ај мрш ајде

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
I rest my case!!! No hope for this poor child!!! :nenene:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Абе ај сиктер ај цел свет знае оти после натпреваро се случило, ти тука ќе се правиш паметен... Ај мрш ајде

Ти бе стварно си без мозок јас се расправам оти шо има они да остануват после натпреваро а не оти не останале

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Визе замена за Ван дер Сар
Челниците на Манчестер Јунајтед полека почнуваат да размислуваат за алтернативата на голманската позиција и како најсериозен кандидат за тоа место во тимот сметаат дека е чуварот на мрежата на Вердер, Тим Визе.

Првиот избор на менаџерот Алекс Фергусон, Едвин ван дер Сар најверојатно веќе по завршувањето на следната сезона ќе се повлече од активното играње.

Во моментов Фергусон на располагање го има само младиот Бен Фостер и веќе во новото првенство би сакал да има голман, кој полека ќе се подготвува за преземање на дресот со број 1 од поранешниот холандски репрезентативец.

Прв избор на Фергусон е 26 годишниот голман на Вердер, Визе, кој во Германија веќе го споредуваат со голманската легенда Оливер Кан.

Се очекува германскиот тим за својот голман да побара обесштетување од околу пет милиони фунти.

ИЗВОР: on.net.mk

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ти бе стварно си без мозок јас се расправам оти шо има они да остануват после натпреваро а не оти не останале
Изгледа заборавиле тебе да те прашат дали треба да останат?... :tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Визе замена за Ван дер Сар
Челниците на Манчестер Јунајтед полека почнуваат да размислуваат за алтернативата на голманската позиција и како најсериозен кандидат за тоа место во тимот сметаат дека е чуварот на мрежата на Вердер, Тим Визе.

Првиот избор на менаџерот Алекс Фергусон, Едвин ван дер Сар најверојатно веќе по завршувањето на следната сезона ќе се повлече од активното играње.

Во моментов Фергусон на располагање го има само младиот Бен Фостер и веќе во новото првенство би сакал да има голман, кој полека ќе се подготвува за преземање на дресот со број 1 од поранешниот холандски репрезентативец.

Прв избор на Фергусон е 26 годишниот голман на Вердер, Визе, кој во Германија веќе го споредуваат со голманската легенда Оливер Кан.

Се очекува германскиот тим за својот голман да побара обесштетување од околу пет милиони фунти.

ИЗВОР: on.net.mk
Би било добро да дојде!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
There is no question of selling or buying here, its question of stupidity that u show.

Greetings. BYE !

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=675203
Прочитај го цел текст!!! И види дека им било планирано малце да трењираат после утакмицата, и не е забрането тоа!!! Нема логика да биде!
Ама прочитај го цел текст!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ооооо, ти дојде да ни солиш памет, а на 16 години не знаеш зашто не паѓаме од Земјата! Како не те е срам?!
Се гледа колку си паметен.

Еве што напиша ти.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Напишано од ^MooN_RideR^
Земјата е тркалезна нели(елипсовидна) тогаш како не пајгаме од неа?
lol:pos2:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
runi izgleda ke go propusti natprevarot protiv barca
Како бе нема да игра незнам кај читав.. Фергусон изјавуваше Барселона ќе го види вистинскиот Руни на Олд Трафорд..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро бе СрРулЗ, веќе беше кажано на претходните страни, заврши таа дискусија.

И без Руни и со Руни ги кршиме Барса, само да се намалат судиските грешки кои што на сопствен грб ги осеќаме ние.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Добро бе СрРулЗ, веќе беше кажано на претходните страни, заврши таа дискусија.

И без Руни и со Руни ги кршиме Барса, само да се намалат судиските грешки кои што на сопствен грб ги осеќаме ние.
Мисли си ти така!! Само мисли си! Не ги тепавме болтон и манчестер сити скапаниците без Руни не па Барселона!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom