(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е секогаш до судијата...и без него ние ќе победиме! :)
Чергари - Јунајтед 0:2

абе и со лампард и без лампард исто им се фаќа. има да го попијат гадно утре. утре ќе се научат како се игра убав фудбал.
челзи-манчестер 0-2

drugarcinja, ja sum za celzi, mn gi postuvam od koga znam za sebe. da bideme realni, i dvata tima imaat ednakvi sansi za tepaat ili da izigraat nereseno, i dvata tima imaat jaka cel kon koja se stremat, samo mislam deka zelbata na grant e mn golema.
kako i da e ke vidime utre so ke bide.
SO GOSPOD NAPRED. JAS SUM SO CHELSEA

Иначе еве една добра вест и молам се да биде така видите тука.
Велев јас дека ќе играт тој, вие не. Но, сепак да не се залажуваме многу, ни претстои тежок натпревар. Тешко е на Стемфорд со Челзи, двата тима одат на победа, па затоа ќе гледаме супер фудбал. Најмалку што очекувам е победа на некој тим, со оглед на тоа дека претстои Лигата На Шампионите, па така мој тип е Х 0-0. :)

Ajde decki ova e sudniot den ako gi tepame sega celzi titulata e zemena a posle i barca kaj nas...mn tezok raspored ali vredi......lele ako zememe dve tituli ke bidam NAJHEPI person vo cel WORLD :D:D:D........pozz REDS i GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!

I come in peace. Само да изјавам дека ако Челзи доживее пораз денес, јас до Нова Година фудбал не гледам. Ни финале на ЛШ, ни Европско, ништо.

I write in peace. Ќе го гледаш финалето во ЛШ со вас ќе играме за другото се надевам ќе го одржиш зборот.

I write in peace. Ќе го гледаш финалето во ЛШ со вас ќе играме за другото се надевам ќе го одржиш зборот.

И јас така да на ова праам принт скрин за да не го избришеш па после друго да збориш. Еве датата ја синмив се така да имаме доказ

Уште еден саат до почетокот!
Ај само да не загубиме... Ма да и со пораз ќе треба да се сконцентрираме на последните две утакмици да ги добиеме, ама да гледаме на светлата и реалната страна - имаме добри шанси да не загубиме, треба само добро да изиграме, како што знаеме!

Сеа на Фан Клуб: Челзи прочитав дека Тевез и РОНАЛДО на клупа !!
WTF ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom