(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо се пали толку овој коментаторов на Челзи сељак, ако даде манчестер гол ќе почне да плаче

Афект, бателете :) само кратко да му ебам матер.

ќе им го збрцаме една контра и после катанаџо

Хаха ќе биде јако пак да се гледа тоа хихи ќе умрат од мака lol

Ебати коментаторот, за Манчестер навива...а 45минути ги вреѓа.

Со ваква игра, само прашање на време беше кога ќе ни го забодат...

Многу се чуваме за Барса, ама може и без ПЛ да останеме и без ЛШ !

Пу да ти ебам тактикава глупа, на пораз идеме. Вака не се стигнува до титули, ми се здосади пак да гледам ваков меч, да ти ебам се да ти ебам животот

После натпреварот подолг коментар....
Само едно, кога го видов составот на Манчестер, знаев дека ќе изгубиме ако продолжиме така, а пак кога Видич излезе, е тек тогаш..... Фергусон е на ред, според мене ќе влезат Тевез и Роналдо, па би требало 1-1 да изедначиме. :)

Се на се, Катастрофа, како што рекоа ЃаволРулз и Ред Девил, со ваква игра не се стигнува то титули, а и глупав меч ќе биде.

Почна во последно време Фергусон да ме нервира со тактиките, ме вади од такт, да му ебам глупите тактики, треба со сите сили во напад, кој потенцијал имаме, а да играме полошо од Дерби Каунти.
Не знам што да кажам, не сум разочаран од тоа што губиме, туку од играта сум ПРЕМНОГУ разочаран. Не е ова Манчестер, не знам кога ќе се врати стариот.

taka e koga se zatvorivme od samiot pocetok i odma kazna ni dojde.ronaldo i tevez ocigledno deka gi cuva ama ako gi vnese vtoro poluvreme ce bide poinaku.ajde mozeme da postigneme gol!!!

odi wee odi .. ne me jasno zaso SEF igre so takov sostav , so taktizira , ako sakame da osvojame titula treba napagacki a on .............. uste na pocetoko se vide oti ke primame gol .. aj saa da go staa ronaldo na mestoto na giggs i tevez na fletcher i barem 1-1 a oti i da ne pobedime poz... i so sreka vo vtoro poluvreme

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom