- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
па и интер 2009 2010 имаа 10 нерешени 4 порази и 24 победи од кои крајот можеше да ги чини мн и на + 2 заврши на рома
Ne zbori pred vreme da ne go izgubime i negoОд на Маркизио профилот на фб .. штом вака се правдаат .. на крај на сезона ќе му се радуваме само на купот изгледа![]()
Ne zbori pred vreme da ne go izgubime i nego.Bidejki so vakva igra i Juve Stabia ke ni drzi nereseno
![]()
За момент помислив дека он е тренер го личи![]()
Колку само ми е криво.Цел тим се загрева а Алекс остана сам и тажен на клупата..А е подобар и од Бориело и од Кваљарела Заедно.И се гледа дека гори од желба да одигра барем 30 минути.
Повеќе ми е жал за него одколку за киксов денеска.
Тоа го најави и Конте во интервјуто после натпреварот, дека Видал може да игра како централен дефанзивец.нема теорија ова да биди,
видал најверојатно ќе оди на местото на бонучи, или ќе израдват некое детиште од младинците.
Остај друже, некој ќе каже дека Клубот е над се, Но мене Алекс ми е = со клубот . А во вакви моменти кога седи на клупа а тимот се мачи да победи, ме боли срцето, и пцујам и клуб и претседател и тренер и се живо. И си замислувам како Алекс во соблекувална му ја скуби периката пред цел тим и му се смее по натпреварот . Да му дојде паметот и да не биде толку тврдоглав.