Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кажал дека сака да ја освои Англија во стилот на Кантона. Се гледа дека игра со истиот жар како кралот, мило ми е што му е идол, се најдобро во кариерата (y)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Кажал дека сака да ја освои Англија во стилот на Кантона. Се гледа дека игра со истиот жар како кралот, мило ми е што му е идол, се најдобро во кариерата (y)
Лани добро почна, им брцна голчина на Евертон на Гудисон, ама после дојде касапот Де Јонг и го среди. Годинава некако се мачи, Пардју полека го ставаше во игра во второ полувреме, на неколку дуели доби шанса цел меч, но никако да ја искористи, некако не може да се адаптира се уште. Тренерот го става десно крило, тој не сака, сака класична 10-ка да игра, па освен два-три блесока и сезонава е под нивото. Се мислам дека не е за во Премиер.
Иако на последнава со dirty mackems во неделата, во прво бевме мизерија, откако влезе он во второ ептен не разигра, имаше неколку страшни продори по десно, му ја извади душата на екс-вашиот Ричардсон.
Сега со Арсенал на гости, мислам дека треба да добие шанса од почеток, во малку позатворена формација, Папис Сисе на клупа, да почне со Крул - Симсон, Колочини, Вилијамсон, Сантон - Р. Тејлор, Тиоте, Кабај, Јонас, Бен Арфа и Демба Ба во напад.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него што е проблемот со Ба? Има хронични проблеми со колената или па може лесно да ја заврши кариерата при најмала повреда на нив? Прашувам зошто неодамна негде прочитав нешто вакво и се совпаѓа со паднатиот лекарски преглед кај Стоук претходно.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Него што е проблемот со Ба? Има хронични проблеми со колената или па може лесно да ја заврши кариерата при најмала повреда на нив? Прашувам зошто неодамна негде прочитав нешто вакво и се совпаѓа со паднатиот лекарски преглед кај Стоук претходно.
Уште во Хофенхајм кога има играно му пропаднал трансфер во Штудгарт поради повреда, а и потоа како што кажа во Стоук од исти причини, бидејќи не ги помина медицинските тестови не потпиша договор, на наша среќа! :)
Има хронични проблеми со колената, но сега за сега, пу пу пу, кај нас си е супер, дај Боже така да продолжи, одличен играч си е доколку го одминат повредите!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Newcastle vs Manchester City 0:2 MOTD

http://www.mysoccerplace.net/video/newcastle-vs-manchester-city-0-2-motd

5-то место, со еден бод зад Тотнам и два зад Арсенал.
Многу математики во последното коло, во кое може дури и до трето место да отидеме, но може и да останеме 5-то. Како и да е, мора победа над Евертон, па да мислиме другите што ќе направат.
Howay the Lads !!!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
По завршувањето на последниот натпревар сезонава на домашен терен, веднаш се започна со средување на тревата за престојниот фудбалски турнир на Олимпијадата и следната сезона:
http://www.nufc.co.uk/page/News/Gallery/0,,10278~2763613,00.html

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Утре во Куманово играат нашите У-21 со врсниците од Северна Ирска, па тројца од Toon Army Macedonia отидовме во Хотел Белви да го запознаеме Шејн Фергусон. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ај глејте 3ти да завршете пошто догодина сакам да ве гледам во ЛШ :D

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Shola's 199 mins per assist domestically is better than Iniesta (206), Fabregas (242) & Ronaldo (272). Messi is 198. :P

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Newcastle United boss Alan Pardew has been named Barclays Manager of the Season, while Manchester City captain Vincent Kompany is awarded Player of the Season.

Pardew has been rewarded for his part in taking the Magpies from finishing in mid-table last season to now being serious contenders for a place in next term's Champions League.
Going into Sunday's final round of fixtures for the 2011-12 campaign, Newcastle are still able to finish third if they beat Everton and Goodison Park and results in Arsneal and Tottenham's games go their way.
Either way, they are certain if finishing at least fifth on only their second season back in the top flight following relegation in 2009, the club's highest league finish in eight years.
Signings such as midfielder Yohan Cabaye and striker Demba Ba and Papiss Cisse have been the envy of many other managers in the league, especially considering the low fees he paid for most of his additions this season.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Честитки за Пардју, си заслужи(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom