(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Андерсон колку што знам го одмараше на овој меч, го чуваше за наредните, Харгривс не може да врзе неколку настапи во серија, има проблеми со коленото, Ван Дер Сар колку што знам и тој е повреден.

Вака сега, имаме 3 бода предност, многу подобра гол-разлика од Челзи, значи до крајот доволно е да ги победиме Виган на Џеј-Џеј-Би и Вест Хем на Олд Трафорд. А наредната недела играме со Челзи и треба добро да одиграме, да докажеме дека сме најдобри.
Значи ни требаат 6 бода за да ја осигураме титулата.

Едит: Еј, толку ли не сфаќате дека Робертс лошо ја смири топката, му побегна, по што Кушчак дојде до неа? И да остана на нозе Робертс, нема шанси да дадеше гол или да стигнеше до топката.
Ај туѓи фанови, не барајте виновници, не кажувајте глупости, туку пишувајте на вашата тема. Ех, ама пуста грижа на совест..
Е тие болдираните се проблем, ама би требало да ни ја дадат утакмицата !!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Тие што се реални, ќе сфатат дека на Робертс му побегна топката иако ја смири, после му побегна! МУ ПОБЕГНА БЕ ЛУЃЕ!!!! Толку да не се сфаќа значи...
И после секој меч, провоцирате на темава со тоа што судиите ни помагаат. Ни одмагаат премногу. И не пишувајте на темава поради грижа на совест ајде.
Вие не заслужувате да сте на форумов.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
мислам дека од преостанативе 3 меча најтежок ќе биде со виган.
не знам зошто.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
site sakavte Man U da izgubi(za simpatizeri na drugi klubovi e nameneto),epa Man U ne ispolnuva muzicki zelbi taka da i nereseno nas ni odgovorase,sekako pobeda poveke ni odgovoarase,ama sepak imame 3 poeni pred celzi,mec protiv niv i posle 2 rutinski meca so Wigan i West Ham.taka da kolku i da provocirate nema da uspeete vo toa.pozzz:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Па ако не играме сериозно и мечот со Виган и мечот со Вест Хем ќе бидат тешки. Како да не им се игра на играчиве со вакви тимови, изгледа сакаат поголеми предизвици. Важно се разбудивме при крајот, судијата грешеше како луд, тоа над Роналдо не беше фаул? Кога во полн налет го фаулираше некој сељак, Емертон беше ако не се лажам? Абе ајде, директно на нозете на Роналдо одеше. Чист пенал имаше. Во првиот дел над Руни пак имаше.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
браво за ТЕВЕЗ! иначе, рукавиците и рацете да му се исушат на американецот. КАКО МОЖЕШЕ?!?!? СО ТЕШКА АРТИЛЕРИЈА БЕШЕ НАПАЃАН.. се одбрани мамата негова...

како и да е, 3 бода напред, ги ГАЗИМЕ челзи и земаме титула.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Добро е можеше да биде и полошо ако изгубевте тогаш ќе беше стварно заебано,2 бода ќе им бегавте на Челзи јбг.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе одлично е тоа што наредната ја играме со голем конкурент, тогаш играме одлично, јаки тимови ги тепаме со добра игра, со слабите често киксаме.

А иначе и Руни некако во последно време има лоша реализација... Лош процент на реализација!
Имаше една солидна шанса, ама шутираше не баш најдобро и Фридел одбрани.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Daleku od toa deka e slab tim ama se poslabi od Junajted:smir:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
руни се жалеше на повреда. само да не е повреден.
овие од блекбурн животни биле бе. само да фаулираат.
ама ај 3 бода ќе ни бидат доста.
андерсон, харгривс и ван дер сар ќе играат со барса????

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Јас како што гледам губиме поени кога играме под притисок...
бдв.. Мислам дека ќе беше подобро да игра Пике, а Видич да го чува за во Среда со Барселона! Можеби тој да играше немат да ја направат онаа глупа грешка кога го примивме првиот гол! Можеби сум во грешка, ама на нервна база сум!!! :angry3:! А за другите навивачи кои се против Манчестер нека позобат малце... :drk::pusk:.!.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
site sakavte Man U da izgubi(za simpatizeri na drugi klubovi e nameneto),epa Man U ne ispolnuva muzicki zelbi taka da i nereseno nas ni odgovorase,sekako pobeda poveke ni odgovoarase,ama sepak imame 3 poeni pred celzi,mec protiv niv i posle 2 rutinski meca so Wigan i West Ham.taka da kolku i da provocirate nema da uspeete vo toa.pozzz:)
Ти мечот против Челзи го сметаш како предност за Манчестер??Немој да мислиш дека провоцирам пошто сеа сте изнервирани и сите ви се криви напротив..

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Ти мечот против Челзи го сметаш како предност за Манчестер??Немој да мислиш дека провоцирам пошто сеа сте изнервирани и сите ви се криви напротив..
кај сме изнервирани жити се????
а мечот против челзи го сметам како предност затоа што играат мизерен фудбал со никаква убавина и само така можат да победат.
и кои мислиш дека ни се криви????
ако пишуваш постови барем доискажи се да те разбереме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom