(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
мислам дека ти текна зашто тебе ти напишав организирај (ме мрзеше да ти го цитирам постот од пред неколку дена).
а за тоа каде мислам дека најубаво е скопје. мислам дека може да се собереме сите таму или ако не се ближи лето може и охрид да се организираме. мој предлог скопје.
:cug::cug::cug::cug::cug:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aj da staneme i oficijalno i posle pocnuva organizacijata. Od iskustvo poveke pred vreme ne prezemam nisto. Koga ke e i teoretski se gotovo, odime na pijanka!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Aj da staneme i oficijalno i posle pocnuva organizacijata. Od iskustvo poveke pred vreme ne prezemam nisto. Koga ke e i teoretski se gotovo, odime na pijanka!
да да
има време
да ја земеме титулата, лесно е да се збереме.
ако веќе се збираме уште сега да си кажам да не е 21-22-23-24 мај :vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Посакував подвиг на Виган ама не очекував:) Сеуште не е се готово ама сепак овие 5 бодови би требало да бидат доволни.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
KAde sakate kazete, se za organizacija prezemam jas:smir:
Абе не прајте малер да почекаме уште малку па ке се организираме, може кога ке ја слават титулата да се организираме у оној shankly's пабот или во некој друг паб може и во челзи пабот во карпош 3 :):), но да почекаме уште малку да непраиме малер

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Полека народе, за убаво нека е, ќе се собереме, а изгледа ќе мора некаде централно во Македонија.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
мене сега ми се прославува:cug:.
кој ќе дочека до крај у пм. аман де ЃАВОЛИ уште 4 кола има, не може да му се случи на ферги да прокоцка 5 бода.
не е луд. знае што прави ферги.
ама ај да почекаме. би требало да издржам.

Член од
27 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Stvarno ke mi bide milo ako giggs otide u sunderland... Ocigledno Keane gi zbira starite drugari on Manchester da mu pomognat da izgradi tim sto ke ostane u premier ligata u idnite godini i posle da pocne da gradi tim za u evropa. Eve mu pomagaat Cole (sea pozajmen mislam ama pod dogovor e so niv) i Yorke veke, staroto duo na manchester, a sega i Giggs samo ke gi dopolni. Posle Manchester definitivno navivam za Sunderland, da gi gledam za nekoi 3-4 godini u Uefa Cup...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.741
Поени од реакции
11.626
Нека си оди! Не треба веќе!.!.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop