Фан Клуб: Челзи

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ако го земе Рафа има голема шанса да се разигра Торес, 1 сезона во Атлетико му беше менаџер, растураше, 1 и пол во Ливерпул, растураше...Под секој друг менаџер - тапа.
Се вртат муабети дека му нудат договор само до крајот на сезоната, но тој барал договор од година и пол...Сепак мислам дека Мурињо ќе се врати на лето :D
Бенитез во Атлетико? Да не си грешка нешто шефе? И не му беше 1 и пол сезона тренер во Ливерпул, туку 3 цели сезони :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова отпуштањево некако ме потсеќа на отпуштањето на Раниери.
А да си го земеме Раниери назад а?
:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Има некоја изјава од Боаш после отказот ?

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Ах беее ....

Трагикомична е ситуацијава фосили се чувааат нови се избацуваат . До кога вака не знам веројатно се додека на чело е Мистер Абрамович . АВБ промашен потег , не дека е слаб само Челзи е преголем залак за него . Не се снајде воопшто тоа е факт , на Челзи треба менаџер кој ќе покаже заби кој ќе има авторитет кој ќе каже вака и вака ќе биде ! Зошто не застана бар еднаш цврсто никогаш не истакна свој став , онака машки . Се гледаше од авион дека нешто не штима уствари ништо не штимаше . Од односот со играчите , управа , стратегии , замени од тоа дека на конец му виси работното место итн . А тој упорен изјавува како нема гајле сигурна му е работата и дека се функционира само ете тонеме од виша сила :eek: . Знаев дека ќе лета , газдата ни нема трпение кога го шитна Анчелоти на овој знаев нема да му прости .И пак од нула и пак ништо и пак во круг само за прв пат во тооолку лоша позиција . Сезонава отиде во неповрат исто како и 4 место ! Колкку само ме разочарува фактот што дојде време да се бориме за 4 место ? ! 4 бее !!! :mad::( Не беше прав избор за Челзи, само мислам дека требаше да му се даде добар материјал , Јануари па да видиме што би било вака речено недоречено ...
Бенитез ? ! Подобро јас верувајте ќе се снајдам ...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Според мене голема грешка во оваа време во сезоната, не ми е јасно што би повише направил ди матео од боаш, требаше да му се даде време на човекот но и сам се главеше... да му се случеше со играчите на фергусон исто од тој момент немаше ниту од стадион да ги гледаат утакмиците, а нели па да помислат да играат, така да сам си е крив за тоа, сепак неможам да го сватам Роман како можеше во ова време да му даде отказ, од наредна сезона само Мурињо евентуално Капело не вади од гомна!

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Legendata na Mancester Junajted, Geri Nevil: Mislam deka Roman Abramovic vide deka negovite fudbaleri voopsto ne reagiraat na odlukite na Boas i deka ne sakaat da igraat za nego, pa zatoa reagirase na svojstven nacin i go otpusti portugalskiot strucnjak". :X3:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Каква грешка направил русинот со АВБ....Штета...Според мене еден од најпотенциалните тренери на денешницава....
Русинот очекуваше резултати од прва сезона,требаше време да му се даде.Човеков почна да го освежува костурот,да го гради Челзи онака како што доликува(Мата,Луиз..) летово додатно ќе се освежеше составот и сигурно Челзи ќе иташе на врвот...Вака зачаран круг ќе си кружи....

A

Alexander Nevsky

Гостин
Каква грешка направил русинот со АВБ....Штета...Според мене еден од најпотенциалните тренери на денешницава....
Русинот очекуваше резултати од прва сезона,требаше време да му се даде.Човеков почна да го освежува костурот,да го гради Челзи онака како што доликува(Мата,Луиз..) летово додатно ќе се освежеше составот и сигурно Челзи ќе иташе на врвот...Вака зачаран круг ќе си кружи....
Луиз беше во Челзи уште пред да дојде Боаш.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Втор Мурињо, хаха.. Абе нема втор Мур бе деца, нема. Еден е Мур.

Ај да видиме со Ди Матео може ќе тргне нешто на арно, ама не знам .. не верувам. Ќе видиме што ќе се праи на лето, мора ремонт од корен. Вака не иде.

Утре играме со Бирмингем у гости ФА Куп реванш. Првиот меч 1-1 беше. Ај ваљда можеме до победа.. Ваљда.
--- надополнето: 5 март 2012 во 16:14 ---
Јас мислам дека најдобро за Челзи ќе биде ако Абрамович го продаде клубот на некој богат шеик. Многу непромислени одлуки прави, на трансфер период спија, со младите слабо работи, слабо инвестира.. Се гледа дека многу многу не му до Челзи..
Абрамович и те како му е до Челзи. Само што Абрамович во принцип е глуп човек .. Глуп човек во смисла со неговите потези во Челзи, отпуштањата и слично.. А да стигнеш ти од ниво каде во некое локално село во Русија не си можел да купиш хамбургер па да стигнеш во топ 30 богаташи во светот, на ваков или онаков начин сето тоа направено, не би рекол дека е глуп..

А, да... Не ти е лоша идејава со арапиве. Ама шо знам.. Тие па ич не се разбираат од фудбал. Лупаат само пари и тоа е се ... Тренерот е основата, не е се само да се има богаташ како сопственик.
--- надополнето: 5 март 2012 во 16:22 ---
Не дека ѕивкам,нервирам или слично,но немате одбрана и немате играчи со муда.Исто ќе забораев,немате тренер со муда.

Спортски поздрав. ;)
А вие па имате тренер и играчи со муда? Француско клошарче кое нема освоено титула скоро 1 деценија, и секоја година се задоволува со место во топ 4 за да игра во лш и нема направено радикални промени во арсенал 5-6 години и секоја година истата приказна ја тера... Тоа е тренер со муда? Дај не ме смеј..

Спортски поздрав.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
THE FUTURE OF STAMFORD BRIDGE :vozbud::vozbud:

Екстра изгледа..Посебно вториов предлог..

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Можеби ќе дојде подобар , можеби и полош менаџер , но тешко дека ќе се повтори ова ... :unsure: :( Ќе ми фали ова жими се ....

Uploaded with ImageShack.us

Kajgana Shop

На врв Bottom