Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Не гледам зошто воопшто да се коментира во некоја друга тема во врска со фудбал на форумов. Премногу "стручњаци" има на форумов за да се замарам со нив и затоа и ептен ретко (читај еднаш годишно) коментирам во друга тема... Заради таквите "стручњаци" ги нема повеќе Atanase, Nethervor, Kopites, centarec итн. едноставно нема квалитетни конверзации повеќе во темата за Premier или дерби темите односно има само константни препукувања и провокации меѓу фановите и не вреди ни да ги читаш а не пак да реплицираш, ретко ќе најдеш некој член (како Makedonec_7, Iluminous или Вори и сл.) кој вреди да се прочита или да му се реплицира.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Не гледам зошто воопшто да се коментира во некоја друга тема во врска со фудбал на форумов. Премногу "стручњаци" има на форумов за да се замарам со нив и затоа и ептен ретко (читај еднаш годишно) коментирам во друга тема... Заради таквите "стручњаци" ги нема повеќе Atanase, Nethervor, Kopites, centarec итн. едноставно нема квалитетни конверзации повеќе во темата за Premier или дерби темите односно има само константни препукувања и провокации меѓу фановите и не вреди ни да ги читаш а не пак да реплицираш, ретко ќе најдеш некој член (како Makedonec_7, Iluminous или Вори и сл.) кој вреди да се прочита или да му се реплицира.
Првиве двајца не се тоа што беа....некако ептен агресивно тргнаа против Ливерпул :P Ваљда се исплашиле од нашето враќање. Сепак се поштени човечиња :D А за Вори сериозен си?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Првиве двајца не се тоа што беа....некако ептен агресивно тргнаа против Ливерпул :P Ваљда се исплашиле од нашето враќање. Сепак се поштени човечиња :D А за Вори сериозен си?
И од цел пост најде да ми реплицираш за кои луѓе сум се фатил, што е битно кој сум набројал битна е целта на постот... :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
И од цел пост најде да ми реплицираш за кои луѓе сум се фатил, што е битно кој сум набројал битна е целта на постот... :P
Добро де....добра поента имаше ама имав забелешка :coffee:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Добро де....добра поента имаше ама имав забелешка :coffee:
Епа ајде веќе кога запна, ми оставиле убав впечаток од тоа што сум прочитал, и не само тие има уште неколку, ама сепак се малце тие што ми оставиле убав впечаток. :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Епа ајде веќе кога запна, ми оставиле убав впечаток од тоа што сум прочитал, и не само тие има уште неколку, ама сепак се малце тие што ми оставиле убав впечаток. :)
А јас каков впечаток ти оставив? :sneaky:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
А јас каков впечаток ти оставив? :sneaky:
Хахаха, постот се онесуваше на членовите кои не ни се истомисленици (фанови на Liverpool) ... :) Инаку за тебе конкретно мислам дека си супер, но со исклучоци зошо понекогаш си Troll... :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Хахаха, постот се онесуваше на членовите кои не ни се истомисленици (фанови на Liverpool) ... :) Инаку за тебе конкретно мислам дека си супер, но со исклучоци зошо понекогаш си Troll... :P
Понекогаш?

--- надополнето: 2 март 2012 во 23:30 ---
Бтв кај е бе Стеф да кажи каков предосечај има за утре? :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас со Вори нешто се срчкав на ПЛ темата ама си расчистивме по ПП и некако намали со пишување незнам зашто, а знаеше да направи поасален муабет т.е. да напише повеќе од 2 реда текст. И Џену е ок исто ја поштувам. Овој Македонецот ретко го читам. Мада највише ме интересираат што зборат од овој фан клуб, за нив 2% не ми се ебе.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Вори не е веќе на форумов затоа "поретко" пишува :D А другиве точно само во последно се арогантни.....туку дајте некое чаре нека се вратат старциве во фан клубов и нема да мора ни на ПЛ темата да коментираме. Добар муабет ќе има

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој има контакт со таквите, нека ги ангажира....би им биле благодарни :) Него, утре...што мислите, вака мислење да дадете...а? :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Секогаш кога ќе пишам дека мора да тепаме - губиме. Затоа ќе речам - губиме утре бе :D Само работата е Македонец да речи дека губиме. Тогаш рачунајте.....3 бода за нас :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
не се враќаат бе нели ги слушаш на иселенички џубокс поздрави само праќаат :D

има ли некое страниче каде ќе можам да ја гледам реприза утакмицата или ноќта ќе ја даваат на спортклуб реприза оти во живо никако да ги фанам да ги гледам
како неигравме европа лига барем во недела ќе си гледав на раат а не вака сабота на работа :facepalm:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Најверојатно ќе ја пропуштам утре утакмицата :place:

...ама од друга страна, каков баксуз сум, можеби и подобро што ќе ја пропуштам :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
не се враќаат бе нели ги слушаш на иселенички џубокс поздрави само праќаат :D

има ли некое страниче каде ќе можам да ја гледам реприза утакмицата или ноќта ќе ја даваат на спортклуб реприза оти во живо никако да ги фанам да ги гледам
како неигравме европа лига барем во недела ќе си гледав на раат а не вака сабота на работа :facepalm:
Ти го ставив стотиот лајк, да не доби награда некоја..:pos:
--- надополнето: 3 март 2012 во 02:52 ---
Најверојатно ќе ја пропуштам утре утакмицата :place:

...ама од друга страна, каков баксуз сум, можеби и подобро што ќе ја пропуштам :)
Не, верувај...не си баксуз, Ливерпул се само слаби:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom