Играва е УПМ.Нерви искинав.Предизвик и пол.Нема 2 дена да изиграм утакмица, наредното уклучување не знам кај терам.
Добри страни-ги има премногу.Графиката вришти-огромен напредок и огромна разлика од 10-ката до оваа.Тоа играчи реални, движења на теренот, движењето на топката...партали.Само какви невозможни ситуации се случуваат, кои на претходните игри ги немаше.Таму се беше направено по одредена шема и ретко се случуваше да има отстапување.Овде секоја утакмица е различна.
Лоши страни досега забележав само 2.Судиите се гомна.Поидиотско судење не можеш ни од Хенинг Овребо да видиш.На компјутерот за најмала ситница му дава фаул, а моиве играчи ги легнуваат на земја и ни најобичен фаул не ми судат, па камоли картон да му даде на компјутерот.Второто нешто што ме изнервира е тоа што бордот може да ти продаде играч без твоја согласност и покрај тоа што сакаш да го задржиш.Ми го продадоа Модриќ ММЕ!
Кариера си почнав со Тотенхем, супер одеше првата сезона:Премиер Лига и Карлинг куп освоив, ама втората сезона бев дупка после гореспоменатата продажба.Трета сезона го купив Озил и сега засега се покажува како достојна замена за Модриќ.Совет до сите-купувајте го Герет Бејл веднаш-играчиште е
.
На 12-кава и давам 9.5/10 само заради судиите и тоа што кога Роналдо или некој сличен како него изведува слободен удар нема шанси да промаши.