FIFA 12

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
да но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
види нешто антивирусот да не ти ја блокира

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
да но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
Не е антивирусот. Изледа во случајов има некој баг воопшто во играта. Како и да е, ти ја препорачувам ОВАА .
Симни си го торентот и играва е Direct to Play, така да за секој случај кога ке ја пушташ исклучувај ја интернет конекцијата.
Позз.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Не е антивирусот. Изледа во случајов има некој баг воопшто во играта. Како и да е, ти ја препорачувам ОВАА .
Симни си го торентот и играва е Direct to Play, така да за секој случај кога ке ја пушташ исклучувај ја интернет конекцијата.
Позз.
Сигурно во кракот има некој баг, слушам на оригиналката не праело така. Нека си ја купи оригинал.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Позз.
Добро бре, што трескаш глупости кога не се разбираш? Direct play е истиот release од RELOADED, само што е инсталирана и е ставен кракот...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сигурно во кракот има некој баг, слушам на оригиналката не праело така. Нека си ја купи оригинал.
Добро бре, што трескаш глупости кога не се разбираш? Direct play е истиот release од RELOADED, само што е инсталирана и е ставен кракот...
Какви дебили.. боооо :tapp:
Што ми јадете од :гомце: ? Ако знаете, помогнете му на човекот, а не мене експерти да ми се правите. :facepalm:

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Какви дебили.. боооо :tapp:
Што ми јадете од :гомце: ? Ако знаете, помогнете му на човекот, а не мене експерти да ми се правите. :facepalm:

Епа шефе ти си почна прв со мислење од типот: „Гледам низ овој прозорец врне, ќе го отворам другиот може таму не врне“.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Епа шефе ти си почна прв со мислење од типот: „Гледам низ овој прозорец врне, ќе го отворам другиот може таму не врне“.
Како прво јас се обидов него да му помогнам. Значи НЕГО, не ТЕБЕ, а како второ тебе НИКОЈ не те спомна во постот за да се мешаш, да ме цитираш и за да бистриш памет. Како што кажав, ако имаш решение, помогни му на човекот.
P.S. Метафората ти е одлична :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.598
Го има некој проблемот што го имам јас кога играм со џојстик? На натпреварот имам 100 шанси, пред голот сам, и само малку ако притиснам на левата/десната стрелка да шутирам лево/десно + копчето за шут топката оди во лев или десен аут. У курац неможам гол да дадам.
Ај некој нека помага ако го имал истиот проблем, а го решил.

п.с не беше вака на другите мамето нивно да им го ебам.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Го има некој проблемот што го имам јас кога играм со џојстик? На натпреварот имам 100 шанси, пред голот сам, и само малку ако притиснам на левата/десната стрелка да шутирам лево/десно + копчето за шут топката оди во лев или десен аут. У курац неможам гол да дадам.
Ај некој нека помага ако го имал истиот проблем, а го решил.

п.с не беше вака на другите мамето нивно да им го ебам.
Да не ти се сменети копчето за шут и за нафрлување?

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.598
Да не ти се сменети копчето за шут и за нафрлување?
Можно е, фала.
Е глеј сега, толку време играм фифа и праам такви срамни почетнички грешки.
Shame on me. :oops:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.598
Тоа испадна дека е? : )))
Сега проверив, сепак не.
Незнам кој му е курот, едвај после 6 месеци најдов на еден форум како да ја инсталирам, бидејќи имав проблеми со тоа crushdump_clblabla, и сега ме ебат контролите, па ќе им ебам матер, не ја играм, ќе ја чекам 13ката.

Сепак фала.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Probaj so gamepad fix ot x360ce. I namesti gi ubavo kontrolite :)
Patem, nema nekako online da se igra piratsko?

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Како можам да ги имам новиве трансфери во фифа 11....Ќе може ли некој да ми даде линк од некој пач и да ми каже како да го инсталирам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom