Македонска фудбалска репрезентација

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас ќе се обидам како фан на Интер да стапиме во контакт со Масимо морати да се закажи пријателска барем да победиме еден натпревар во најмала рака нерешено вџеп имаме:pos:..да се знае дека и кај нас се игра фудбал во државата а не само тутун да се жние и ајвар да се прави.....

Јас имам предлог да се направи ''All-star'' тим од македонското првенство и играчи од најдобрите екипи и Канатларовски како селектор тогаш сигурен сум дека ќе успееме да лесно да ги добиваме ваквите фудбалски велесили како Луксембург ,Андора,Мадагаскар и слично:LOL:

D

draft

Гостин
Не претерувајте луѓе, се кладам дека ќе ги тепаме животните од Мадагаскар, ако играме! 1-0, со голот на Муарем на квадрат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сега кајганџииве ќе ги соберам да истренираме еднаш и ќе играме против нашиве. Мислам дека имаме добри шанси.
мислиш тие немаат никакви шанси..па јас ти и Томасино за оние сме Чави иниеста месси!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
мислиш тие немаат никакви шанси..па јас ти и Томасино за оние сме Чави иниеста месси!
Па како ги нареди по овој редослед јас паѓам да сум Иниеста :LOL: Ама добро.....за овие сум и те како.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сега ми дојде една мисла во глава - не знам зошто ги споредуваме фудбалерите со дрва, кога од дрвата има некаква корист! Треба сите групно да им се извиниме на дрвата како такви - греота се. Замисли да те споредат со македонска фудбалска репрезентација... Ултимејт навреда.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми е јасно сите федерации кога доживуваат неуспех или претседателот си поднесува отставка или членовите го менуваат ... што се случува кај нас ?
па ова е Македонија што очекуваш...овде сите се поврзани преку родниниски врска и со партиски обележја и книшки..овде мораат да лапаат пари..овде мора Хари да остани за тие партиските пиуни на Груевски кои се наоѓаат во УО во ФФм да си крадат пари и се да си оди како подмачкано..сите партиски ѓубриња се исти но поради тоа тони фудбалто кај нас поради мешањето на политиката..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Леле Луксенбург срамота жива луѓе,освен нас овие некого тепале до сеа?:pos:
Не ја бива оваа репрезентација и мора да се сменат скроз некои работи..
--- надополнето: 1 март 2012 во 00:20 ---
па ова е Македонија што очекуваш...овде сите се поврзани преку родниниски врска и со партиски обележја и книшки..овде мораат да лапаат пари..овде мора Хари да остани за тие партиските пиуни на Груевски кои се наоѓаат во УО во ФФм да си крадат пари и се да си оди како подмачкано..сите партиски ѓубриња се исти но поради тоа тони фудбалто кај нас поради мешањето на политиката..
Абе што ти е крива политиката сеа коа нашиве појма немаат од фудбал ебате..
Кога последен пат си видел ти Пандев да даде гол за Македонија?2008 година?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе што ти е крива политиката сеа коа нашиве појма немаат од фудбал ебате..
Кога последен пат си видел ти Пандев да даде гол за Македонија?2008 година?
ПОЛИТИКАТА е крива поради неработењето нерезонски за да има напредок кај младите..овде кај нас ако има некој надежен младинец веднаш го уништуваат со се и сешто и не му даваат просперитет за да продолжи напреед освен ако има некаква невидена среќа да го запримети некој...јас имам видено едно бате пред две години тогаш беше 21 година во трета лига југозапад само не знам за која екипа настапуваше..па дриблаше,шуткаше,брз како стрела па другарот имаше невиден талент за овие услови а замисли никој го немаше видено и заприметено бидејќи нормално ќе играат пиуни на ФФМ..нема смена на генерациите и ако има се послаби и послаби сме ТУКА КОЈ Е КРИВ БАБАМИ???..играчите ионака и порано ни беа за никаде и одамна требаше да се знае дека треба промени дури од Харалампие..ама ете Харалампие ќе си седи уште долго долго долго време и тоа го овозможуваат луѓето кој се на власт(без разлика кои)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Како не им е срам на играчиве да играат за репрезентацијава стварно не ми е јасно,најискрено ви зборам.Или уште полошо барем Тошак има(л) порано а од федерацијава го дупат како сакаат и му местат они играчи ама не е крив он,ако ништо друго парички добри си зима.Јас сум за еден бојкот никој да не оди на стадион на репрезентација,или па во многу масовен број константно со навреди па да се откажат сами играчите од репрезентацијата.И еден голем транспарент на стадион постелен со текст "БОЈКОТ" и "Тошак оди си,си играат со тебе" и само тој да е на стадион.Штета што сме мирен* народ,да беа некој други да стигнеа до вакво дереџе нивната федерација до сега ке беше запалена,изгорена,претседателите ке беа или мртви или откази ке си дадеа.....

*пичкарски

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Па со Португалија ќе сме играле :facepalm:
Роналдо сам ќе не тепа 5-0:pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе бојкот - да не се одело на стадион. А кој па сега оди на стадион, освен по некој залутан? (Другари или фамилија на играчиве) Друго, зашто па мислите дека на ФФМ им е гајле дали ќе има некој на стадион или не, кога и онака си испраа пари и си зимаат пари од шиткање на утакмици. Да им беше гајле дали ќе има некој на стадион или не - немаше да го убијат фудбалот во поим.

Kajgana Shop

На врв Bottom