Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
1. Официјален фан пејџ Македонски...или на клубот?
2. Поставен е од вработени таму...или бил дечкото на стадион и го поставил?

Извини што те малтретирам, стварно ме интересира...зошто почнаа многу да серат за тоа на фб, па си викам, боље тука да прашам, ќе ми објаснат.
Види го линкот де :)
официјален фан пејџ на Арсенал со преку 9 милиони фанови/лајкови

И да како што објасни Џену секоја утакмица бираат по еден банер и они го поставуваат таму. Овој натпревар честа ја имавме ние

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
1. Официјален фан пејџ Македонски...или на клубот?
2. Поставен е од вработени таму...или бил дечкото на стадион и го поставил?

Извини што те малтретирам, стварно ме интересира...зошто почнаа многу да серат за тоа на фб, па си викам, боље тука да прашам, ќе ми објаснат.
Поставен од предпоставени во клубот. Официјален македонски фан пејџ, регистриран ! Не можи кој сака да поставува банери на било кој Англиски стадион. Значи од толку земји, банери и слично, избран е тој, од Македонија... Иако станува збор за Арсенал, како клуб, треба сите да сме горди. И јас би бил кога би видел на Ливерпул, Јунајтед или Челзи, ако немале до сега.

Respect за иницијативата
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 00:36 ---
Еј знаеш мајкати,т.е баба ми да беше машко немаше ни ти ни ја да постоиме?
Ај да си ибиш векот.. ц ц ц :vozbud:
Демек не е така ? :))))))))

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Не ги знам тројцата што ги спомна, стварно...така да не можам да коментирам и да правам споредби со играчи од ЛФЦ..али Коатес играше, не влагаше како замена...уствари одбраната во поголем дел на куповите беше Кели, Кара, Коатес, Хозе (пак ќе кажам, овој не би бил толку во прв тим, да не беше единствен што си ја задржа формата до сега, односно цела сезна, значи би добил младинец шанса) Шелви исто така играше, беше пратен на позајмица, се повреди Лукас, го вратија...играше...еве сеа пак треба да го пратат...итн итн... а за Спиринг..играше тој и лани, во одсуство на Џерард, цело време и Хоџо додека беше тренер и Кени кога дојде...тандем беа со Лукас...добри во одбрана, креација помножена со 0....

Како и да е, има младинци, треба да им се дадат шанса...очигледно вие повеќе им давате, зошто реално имате тим што се познава...има структура на тимот, кај нас искуство може да се види во Џерард, Кара, Кајт и Реина, што е очајно...да бидеме реални...ни треба повеќе искуство...ни треба повеќе јаки (читај зрели) играчи. Се стреми Кени на тоа, затоа мислам дека сеуште не ги форсира младинците...инаку, лани кога сезоната беше и повеќе од загубена, повеќе шанса добиваа од младинска школа, поготово Флано, Кели и Робинсон.
Не е фрката за споредби...Муабетот ми беше за тој процес на промена на генерации. Таква ни е филозофијата нас веќе подолго време, а ако се додаде на тоа факторот САФ се добива уште поголема тежина на тоа што го тврдам. Има голема улога тоа што САФ сам си го крои тимот веќе 25 години, без никој да му наметне од страна и досега тоа покажал дека го прави најдобро.
Од друга страна, промените на тренерите кај вас многу значеа. Секој тераше своја филозофија, играчите се менуваа како чорапи и тоа лошо влијаеше на тимот.

Искрено сакам Ливерпул да биде силен и да биде сериозен конкурент за титулата. Тогаш и ривалството на двата клубови би било уште поголемо (како пред некоја сезона) во секој случај :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Иначе да Arsenal Macedonia Supporters Club е официјално регистриран клуб на навивачи.

Не има и на страната :)

http://www.arsenal.com/supportersclubs
Браво...(y) Сега и ние ќе праќаме да се официјализираме како бранша....па ќе видиме што ќе испадне.

П.С. спомна некој дека е горд, горд сум и јас, затоа и се заинтересирав, не да ругам или слично....напротив thumps up, бел бумбар, like...и останато :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да видите и тука, како си поминавме на славењето. Не замерувајте за "провокацијата"...пијана работа и пресреќни бевме....ние сепак вас "ве сакаме" :love:

Attachments

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да видите и тука, како си поминавме на славењето. Не замерувајте за "провокацијата"...пијана работа и пресреќни бевме....ние сепак вас "ве сакаме" :love:
Виде долу десен агол, друг пат нека вежба пред огледало како се истакнува шалот :P ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах, за наредниот наш собир ќе викнеме некое дете од Чернобил спешл гест стар да покаже колку години биднаа од последното лигашко шампањско :icon_lol::icon_mrgr::P

:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Не можи кај нас да играат помладите играчи кога повозрасниве се во добра форма. Како да добие Фланаган шанса кога Глен е во добра форма? Дури ни за Кели нема место. Како да игра Робинсон кога тука е Енрике? Како да играат Коатес и Вилсон кога ги имаме Агер,Шкртел и Кара здрави? Како да игра Шелви кога моментално тука се Џерард,Адам па и Хендерсон? Коуди не добива шанса пошто Лукас беше во врвна форма. Еве сега Спиринг е ок така да и тоа потешко за шанса. Морган не можи да игра пошто во нападот се Суарез,Керол,Белами,Кајт....... Не е тоа туку така. Треба да добијат шанса и ќе добијат. На некои им е веќе време ( Коуди,Сусо па за некое време и Морган) а за некои е рано. Ние го сменивме тимот нагло па за смена на генерации уште не може да стане збор. Дури кога Агер и Шкртел полека ќе го губат местото за сметка на Коатес и Вилсон, кога Џерард ќе почне да отстапува место на Шелви итн ќе зборуваме за тоа. Кај вас играат младите пошто или немате други поискусни на таа позиција или ви се повредени.
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 15:16 ---
И да....прекинете со тие фрази: да имаше баба кур ќе беше дедо. Ако не сте сигурни одете и проверете ги вашите баби дали имаат курови и дали се баби или дедовци
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 15:21 ---
Ехееееее, ако гледаш така, лани ние требаше да бидиме шампиони. Зошто ? Заради тоа дека ако стативите беа голој. Не можи така, муце... Шо би било, кога би било ?
Шефе.....немој да мудруваш туку оди закажи. Ми се игра. Закани се, истепај се стори се само закажи (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
English FA Introduced new rules for Man Utd Matches - JOKE
# Rule 1 - Any contact with Man Utd players inside the box is a penalty

# Rule 2 - Any Player who scores against man Utd will be banned for 3 matches since it cause psychological abuse to Man Utd Captain Patrice Evra

# Rule 3 - Chelsea and Newcastle should change the color of their kits since black color will cause Man Utd players a distraction
# Rule 4 - Opponents players will get a yellow card for penalty appeals against Man Utd .

# Rule 5 - Man Utd players can Handle the ball .
# Rule 6 - Man Utd Goalkeepers can touch the ball with their hand anywhere on the field (Irrespective of Inside or outside the box)

# Rule 7 - Howard Webb be the referee for all Man Utd Matches

# Rule 8 - Players have to request Man Utd players for giving the ball . Any Tackle or Push on Man Utd players will result in straight red

# Rule 9 - Blackburn should change their name to stay in the league . The word black in their is causing a distraction to United players

# Rule 10 - Any player dribbling past Evra will be accused for racist allegations !!

" Any Team still managing to beat Man utd will be relegated since everyone know its impossible to beat Man Utd without cheating & yeah additional 35 points will be awarded to Man Utd every season becoz of their fair play "
:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
DODGY EMAIL WARNING! Do not under any circumstances open any email you receive which says 'two free tickets to see tottenham". It contains two free tickets to see tottenham. Please pass it on.

:pos::pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Тоа е тоа, се знае кој е институција во Англија.
Манчестер Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom