Имаат 3 во Уефа Куп. Еве испаднавме годинава да почнеме и таму да ги стигаме, што знаеш може наредно тоа ќе ни го поставатне ставрно го чекам денот кога Манчестер ќе го помини и таму Ливерпул(а ќе биди и тоа) па потоа што ќе коментираат скаузериве и Росенберг..дека имаат повеќе карлинг трофеи
Ние не се фалиме со то. Наспроти овие од Ливерпул, чија цела гордост е напикана во историјата (далечната). Знајш, како викат, тој шо се фали, со нешто, обично или го нема, или пак е премал (а) (хинт:гордоста)Донка, дај бе девојко....наместо да го лапаш штрафцигерот, направи нешто покорисно со истиот....пример, наштимај си го тимот.
--- надополнето: 1 март 2012 во 01:25 ---
После со вас ќе си го мериме...уствари во случајов вие немате ни алат за мерење, не?!
Мала, добронамерна исправка.НИЕ НЕМАМЕ СО ШТО ДА СЕ ФАЛИМЕ. Наспроти овие од Ливерпул, чија цела гордост е напикана во историјата (далечната). Знајш, како викат, тој шо се фали, со нешто, обично или го нема, или пак е премал (а) (хинт:гордоста)
Биди така
А демек јас умрен сум ? И јас го гледав Арсенал кога освојуваше титулу во ПЛ. Не сум дух. Не реков, конкретно за тебе, во првиот пост, но кога ме цитираше, морав да вратам. Реков „Ливерпулците“, но има каде, каде коректни Ливерпулци (меѓу кои и ти), али кога гледаш од страна така делува.Мала, добронамерна исправка.
Него, брат, нема зошто да ми биде гордоста напикана во историјата, јас како фан на ЛФЦ имам дочекано мојот тим да освои се, освен ПЛ....да ти кажам искрено, па и задоволен сум, можело и подобро...можело далеку подобро...ама пак, задоволен сум. Пак ќе кажам, нема зошто да бидам заглавен во историја, јас тоа го немам доживеано...горд сум на тимот што бил страв и трепет во одреден период во Англија и Европа, зарем треба да замижам пред тие факти и да ги преќутам?!
Брат, со самото тоа што генерализираш, а не одвојуваш одредени (според тебе, одвоен треба да бидам и јас....па фала, го почитувам твоето мислење за мене) многу е логично да се најдам навреден и пецнат...па дури и предизвикан да ти реплицирам како и што ти реплицирав.А демек јас умрен сум ? И јас го гледав Арсенал кога освојуваше титулу во ПЛ. Не сум дух. Не реков, конкретно за тебе, во првиот пост, но кога ме цитираше, морав да вратам. Реков „Ливерпулците“, но има каде, каде коректни Ливерпулци (меѓу кои и ти), али кога гледаш од страна така делува.
За исправката, фала ти. То е твое мислење. Неможам да наметнам мое мислење, врз некој/а, така ?
Хахаххаха не бе, ругање... Онака си прајме муабет, никој никого не руга (ова „руга“ скопски збор е !? ), чисто тепање на време ! ))))Нема врска..и онака замре темава, па да се отвори некаква дискусија, само пустото тоа мора ЛФЦ да биде пак тема на ругање
Сленг некој скопски....дебилизам на кило (ама сите го користиме)...иначе е српски зборХахаххаха не бе, ругање... Онака си прајме муабет, никој никого не руга (ова „руга“ скопски збор е !? ), чисто тепање на време ! ))))
Имаме историја,се фалиме. Штета што некои и тоа го немат. А кога ќе освојат тие 4 ќе им треба уште една за да бидеме нерешено, па тогаш да се мериме, а додека од вас во секој аспект сме подобри .Колку се интересни овие од Ливерпул, еј... Пред некоја година, викат вратете се ко ќе освоите 18, Јунајтед освоиа 19. Сеа му викат ко ќе освојте 4 вратете се, е ќе освојат 4 и таму. И шо после ? Ќе си ги мерите мегусебе ? Ебаве тркала, ебаве
Дискусија без мозок, ти е то. Во случајов монодрама.
Зарем и во табелата на англиската лига? Кхм кхм , од кога немате играно ЛШ? Кхм кхм...Имаме историја,се фалиме. Штета што некои и тоа го немат. А кога ќе освојат тие 4 ќе им треба уште една за да бидеме нерешено, па тогаш да се мериме, а додека од вас во секој аспект сме подобри .
Е од кога де? 2 сезони не сме играле, а од кога ние не играме екипите од ПЛ почнаа да се губат таму . Се знае кој е број 1.Зарем и во табелата на англиската лига? Кхм кхм , од кога немате играно ЛШ? Кхм кхм...
Во 4 години имавме 3 финалиња... јбг..... се губиме.... во право си .. блиску бевме до целта,но сепак далеку.Е од кога де? 2 сезони не сме играле, а од кога ние не играме екипите од ПЛ почнаа да се губат таму . Се знае кој е број 1.