Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Хахахахахахахахахаха:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ауууууу легендо од каде го извади ова жити се? Реков дека Ночерино не е човек со кој се освојува титула а и самите вие рековте дека ви е измена.Сигурно тој не ви е главниот адут.Муабетот ми е дека типот ги дал тие ебани 8 гола со кои го фалите ради добрата игра на Милан а овој само се вклопи и се наоѓа на право место во право време а не е некое играчиште како што некои тука го прават...колку да си ги оправдам претходните мислења мои за него.Каква врска има тука кој ТИМ ке го освои скудетото? Јас би сакал Јуве, реков и претходно не ни негирам дека тие сега ке се обидат да го направат тоа ама Јуве ен го сметав на старт за фаворит и ниту го сметам сега.Милан е поквалитетен тим моментално и несакам да се кладам пошто јас сум задоволен со лш за мојот тим.Зошто би се кладел кога не верувам дека ке освојат? АМА НЕ ЧИТАТЕ МИСЛЊА ДО КРАЈ ДРУГААААААААР, тоа е тешкото со повеќето на форумов....легенда си еј:pos:
И ти си PUSSY џабе ти е ни Вардар не те пере после одбивањево кладба

С

сашенко

Гостин
И ти си PUSSY џабе ти е ни Вардар не те пере после одбивањево кладба
Твојата последна реченица во постот на годината ке го опише ова најубаво

од некои луѓе неможе да се извади памет ма колку и да си се намачил
Јас со најдобра намера се обидувам да си ги објаснам моите постови овде, пошто си стојам зад сите нив без разлика што добив 500 навреди од ваши фанови, а за возврат добивам коментари од мочковци кои не го читаат воопшто тоа што не им одговара во постовите и само гледаат да направат да ја изгубиш секоја желба за добар маубет.Убаво ти пишав дека Милан го сметам за фаворит и дека нема да се кладам пошто Јуве не верувам дека ке ја освои титулата.Ако ти немаш прочитано ниедно мое мислење на форумов разбирам зошто не ти јасно ова, потруди се, прочепкај па ке правиме убав муабет кога сакаш.Јас не зборувам ништо џабе, колку сум рекол против Милан толку сум се согласил и за лошите работи за Јуве.Јас сум фер човек пред се, не пишувам нешто да изнервирам некого.Ако неможеш да правиш маубет на таков начин како мене, те молам немој да се брукаш и повлечи се.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ок, сигурен сум дека не мислеше на Касано, тоа е друга работа....Али види, Јуве и лани не играше многу по европа (со млади играше во лига европа колку да не ги замараат од првиот тим играчите) и беа баш одморени од европски натреварувања а пак имаа повреди премногу.Сега некои првотимци до полусезона имаа многу повеќе утакмици од некои лани што имаа до полусезона а нема никакви повреди и сите се ок.Медицинскиот тим игра голема улога и Јуве направија многу паметно што ги сменија.Незнам како стоите со тие работи али многу може да се смени со тоа.
Неможев да ги изоставам Касано и Гатузо затоа што знаат голема разлика на терен да направат. А ова со Јуве како што ми текнува пред 2 сезони најмногу се мачеа со проблеми и тоа како што се кажуваше според теренот на кој тренирале. Така да и тој терен ако го промениле може да е плус причина за помалку повреди, иако си останувам на моето дека неиграњето во Европа е најголема причина зошто Јуве, а и тимови од рангот на Болоња, Катанија, Каљари итн... имаат по 2-3 повреди само.

С

сашенко

Гостин
Неможев да ги изоставам Касано и Гатузо затоа што знаат голема разлика на терен да направат. А ова со Јуве како што ми текнува пред 2 сезони најмногу се мачеа со проблеми и тоа како што се кажуваше според теренот на кој тренирале. Така да и тој терен ако го промениле може да е плус причина за помалку повреди, иако си останувам на моето дека неиграњето во Европа е најголема причина зошто Јуве, а и тимови од рангот на Болоња, Катанија, Каљари итн... имаат по 2-3 повреди само.
Види, улога сигурно има.И тоа пред две години шо ни се деси беше да пукнеш од мака :mad: ама ние имавме проблеми со терените и екипата медицинска не со играчите.Ние сами си ги повредувавме момците на тренинг :pos: .Да беше само притисокот на мечеви на повеќе фронтови ке имаа проблеми и Барса и Реал и Манчестер и многу други кои секоја година играат на неколку фронтови.Во ваква ситуација како што е Милан и како што беше со Јуве проблемот пред 2 години не беше само притисокот од натпревари причина.Еве на Јуве му се смени откако донесоа нови доктори малце, вреди да проба Милан со такво нешто.Може Јуве не игра во европа ама некои играчи играат исто толку минутажа колку што имаат некои играчи на Милан иако Милан игра на два фронта.Вреди да пробаат со нова медицинска екипа и такви ствари пошто може да се исплати на крај

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Изгледа ќе летат Пато на лето, ептем криво ке ми е ако станит врвен играч, а ако парите што ќе ги земиме од него не се искористат до максимум ќе си пукам во колено..

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Ајде честички, Пато пак се повредил!

Да се опорави ќе блесне :pos:
ме здоболе уво, со ибра и робињо во супер форма и боатенг позади нив ич не му се секирам. шарави и макси ги имаме на клупа и имаме одличен напад за до крај на сезона.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Изгледа ќе летат Пато на лето, ептем криво ке ми е ако станит врвен играч, а ако парите што ќе ги земиме од него не се искористат до максимум ќе си пукам во колено..
Доктор Илиев од Ре-Медика,одличен стручњак за колена,гарант ќе те среди ако си пукаш,а знајќи ги нашиве ќе си пукаш.

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Ајде честички, Пато пак се повредил!

Да се опорави ќе блесне :pos:
Каде го прочита ова? На официјалната страна пишува дека тој, Боа и Касано возеле стационарен велосипед за време на тренингот, но не пишува ништо конкретно за некаква повреда.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Каде го прочита ова? На официјалната страна пишува дека тој, Боа и Касано возеле стационарен велосипед за време на тренингот, но не пишува ништо конкретно за некаква повреда.
На тутомеркато поинаку пишува, имал проблеми со мускулот, затоа и го повлече Алегри од игра против Јуве на полувреме, почуствувал болка!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
tipicno od Zebrite ....se povtoruva istorijata,ovoj link najvise za Sasenko(se zamisluva kako golem sudiski strucnjak,veke mesec dena so tie FANTOMSKI NEDOSUDENI PENALI,kako da nema drugi zborovi osven tie)

С

сашенко

Гостин
tipicno od Zebrite ....se povtoruva istorijata,ovoj link najvise za Sasenko(se zamisluva kako golem sudiski strucnjak,veke mesec dena so tie FANTOMSKI NEDOSUDENI PENALI,kako da nema drugi zborovi osven tie)
Имам, ама те мрзи да читаш после првиот ред.Иначе да, историјата се повторува.Јувентус почна конечно да покажвува некакви знаци на живот и одма се јавија луѓе кои се тука секоја судиска грешка (а милиони ги има само во едно коло во калчото) на судиите на нивни меч да ја претвораат во ново калчополи.Само едно прашање би сакал поставам тука.Кога Јуве не играше во серија а, кого окривувавте за судиските грешки? Кога јуве беше 7мо место, кого окривувавте за судиските грешки? Пошто ги имаше.Да не се правиме на тошо, судиите во италија од 2006 навака направарија толку грешки колку што папата се нема прекрстено во животот.И да беше ова некоја фер судена лига и да беше само на нивни меч ова, ајде човек ке ве разбере.Ама ова е најкрш лига во светот, бар за такви работи.Судиите им се нула.Докажани во правење глупости.И чисто ме интересира, да му одговараше овој резултат саботата на Милан и ако тепаа, пак ке викавте местат Јувентус? Тоа што судиите не го признаа голот на Матри и тоа ли го наместија Јувентус? Ако Јувентус го местат за титула, 11 нерешени резултати пола против боси екипи дали изгледа како нешто што ке ги однесе таму? Најдете ми една разумна причина зошто клуб што мести би правел такви сам себе убијал потези какви што му се десија на Јуве со малите екипи годинава (против кои се освојува титула иначе и се очекува да тепа Јуве) и јас ке се согласам дека местат.Не сум идиот, знам да прифатам вистина ама ако имате со што да ја поткрепите...

Еве, да заборавиме дека против јуве имало грешки годинава.Да речеме дека фер суделе и не биле Јувентус оштетени.Ама ако Јувентус мести, зошто игра 11 нерешени против екипи од кои сите очекуваат да добијат бодови? Да не испадне дека се жалам јас од судии кога на крај испаѓа дека вие момци најмногу се жалите

ПРАВЕВ ЕДИТ НА МИСЛЕЊЕТО И ГО ИЗБРИШАВ ДЕЛОТ СО МОЏИ ДА НЕ ОТИДЕ НА ДРУГА СТРАНА МУАБЕТЕОТ....АКО ГО ЦИТИРА НЕКОЈ ДА ЗНАЕ ШО Е ПРИЧИНАТА

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Значи ова е немогуче,се вракаат Ибра и Неста а Пато и Мексес ке одат место нив....работата е стани Курто да седнит Мурто...3 месеци сме со 10+ повредени....
п.с Сашенко спиеш ли бе ти некогаш???

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па следуваше ова

Сега:

Следно?...

:icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не сум негирал дека Милан е поквалитетен тим од Јувентус.Барем не последниве 2 години.Јуве има тимска игра годинава и благодарение на тоа се овие резултати.Додека Милан има многу поквалитетни поединци и тоа е факт кој е срамота више да кажете дека никој не ви го признал.Друго, повредите на играчите не се ради "па немаше среќа и се повреди" :tapp:.Јуве смени доктори и медицински екипи и годинава си немаат проблем со повреди така да тоа си е политика на тимот.Вие изгледа вашите играчи ги оставате на милост и немилост на природата:pos:ВАШ ПРОБЛЕМ.Исто, црвените картони што ги добиваат вашите играчи срамота е више судиите да ги кривите за тоа.Ибра како да го заборавивте каков играч беше уште у Интер и Барса.Тоа што вашата политика за играчи е донеси го без разлика од каде и каков само да е квалитетен е ваш ризик.Вие имате квалитетна екипа, најбољи во италија сигурно ама тоа што некој добива црвени картони на секоја втора утакмица е ризикот кој доаѓа со таа политика на донасање играчи.Тоа е ваш проблем, преваспитајте си го:pos:, срамоа е да се криви некој друг ради тоа.Само ме интересира дали приметивте вие, пошто е ептен очигледно дека деновиве сите ваши маубети се вртат околу ЗАМИСЛИ ДА!!!
  1. Замисли да не ни беа повредени овие играчи
  2. Замисли вие да имавте повредени играчи
  3. Замисли шо ке беше ако беше 2-0
  4. Замисли овој да ни беше во форма
  5. Замисли овој да не добиеше црвен
  6. Ке победевме ама Италијаниве со сила го прават Јувентус шампион да биде:tapp:

Не е малце глупаво? Јас неможам да кажам точно на која утакмица како било судено и дали имало корист за Јуве или за Милан повеќе во теков на сезонава ама ако Јуве беше местен за титула како што викаат некои од вас тогаш Јуве немаше да има 200 нерешени годинава.Пола од нив беа добиени утакмици и гол разлика беше во прашање што ако Јуве местел сигурно ке го добиел тој гол.Сите муабети тука паѓаат во вода околу тоа.

За да им одговорам и на оние Мунтари-Ночерино дефендерс :pos: си пишува во постот погоре дека тоа се изненадувања годинава исто како Пирло и Барзаљи.Никаде не се негира тоа што го покажаа годинава....
Како прво: Никој доктор неможи да ги спречи/излечи повредите на Гатузо, Касано, Пато и Фламини. Значи едниот проблем со окото, вториот со срцето, третиот со бутен мускул и четвртиот со повредено колено.
Ај кажи ми за која од овие повреди можи докторот да го убрза заздравувањето?

Kajgana Shop

На врв Bottom