Не сум негирал дека Милан е поквалитетен тим од Јувентус.Барем не последниве 2 години.Јуве има тимска игра годинава и благодарение на тоа се овие резултати.Додека Милан има многу поквалитетни поединци и тоа е факт кој е срамота више да кажете дека никој не ви го признал.Друго, повредите на играчите не се ради "па немаше среќа и се повреди"
.
Јуве смени доктори и медицински екипи и годинава си немаат проблем со повреди така да тоа си е политика на тимот.Вие изгледа вашите играчи ги оставате на милост и немилост на природатаВАШ ПРОБЛЕМ.Исто, црвените картони што ги добиваат вашите играчи срамота е више судиите да ги кривите за тоа.Ибра како да го заборавивте каков играч беше уште у Интер и Барса.Тоа што вашата политика за играчи е донеси го без разлика од каде и каков само да е квалитетен е ваш ризик.Вие имате квалитетна екипа, најбољи во италија сигурно ама тоа што некој добива црвени картони на секоја втора утакмица е ризикот кој доаѓа со таа политика на донасање играчи.Тоа е ваш проблем, преваспитајте си го
, срамоа е да се криви некој друг ради тоа.Само ме интересира дали приметивте вие, пошто е ептен очигледно дека деновиве сите ваши маубети се вртат околу
ЗАМИСЛИ ДА!!!
- Замисли да не ни беа повредени овие играчи
- Замисли вие да имавте повредени играчи
- Замисли шо ке беше ако беше 2-0
- Замисли овој да ни беше во форма
- Замисли овој да не добиеше црвен
- Ке победевме ама Италијаниве со сила го прават Јувентус шампион да биде
Не е малце глупаво? Јас неможам да кажам точно на која утакмица како било судено и дали имало корист за Јуве или за Милан повеќе во теков на сезонава ама ако Јуве беше местен за титула како што викаат некои од вас тогаш Јуве немаше да има 200 нерешени годинава.Пола од нив беа добиени утакмици и гол разлика беше во прашање што ако Јуве местел сигурно ке го добиел тој гол.Сите муабети тука паѓаат во вода околу тоа.
За да им одговорам и на оние Мунтари-Ночерино дефендерс
си пишува во постот погоре дека тоа се изненадувања годинава исто како Пирло и Барзаљи.Никаде не се негира тоа што го покажаа годинава....