Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ќе средиме да дојде на фудбал со другарки а после ти стапуваш на сцена ;).

Ти неа на кафе ќе ја викнеш ние другарките и сите задоволни :icon_lol:.
Нејќам зошто ќе го видите Роналдињо во македонска верзија,да не правам многу атракции иначе... :D

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Иако и претходно сум пишувал на оваа тема, овој пат е поразлично, овој пат девојката е заинтересирана за мене и сака да правиме работа, али ја појма си неам како да се понашам кој ќе одам на кафе со неа, бидејќи прв пат сум у ситуација кај што некој е заинтересиран за мене. Ако може совет некој како да започнам, јас не се знам со неа лично, па и малку почудно може да биде? ако може некој совет како да почнам за што и терам муабети од почеток... ??

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Иако и претходно сум пишувал на оваа тема, овој пат е поразлично, овој пат девојката е заинтересирана за мене и сака да правиме работа, али ја појма си неам како да се понашам кој ќе одам на кафе со неа, бидејќи прв пат сум у ситуација кај што некој е заинтересиран за мене. Ако може совет некој како да започнам, јас не се знам со неа лично, па и малку почудно може да биде? ако може некој совет како да почнам за што и терам муабети од почеток... ??
Исто ко ти кога си заинтересиран за некоја...само обратно.:facepalm:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.012
Поени од реакции
18.830
Зошто па кафе, пијте пиво/вино или било што друго и после идете кај тебе.

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Неможе бе другар да тераш муабети по шаблон. Биди опуштен само и тоа е тоа. Ако заебеш работа сега, иди на други кафиња па еден ден ќе бидеш потполно релаксиран и ќе им нема крај на муабетите и смеењето. Секое добро како и да е.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
чим е заинтересирана за тебе одма викнија дома искористи ситуација зс после да не молиш ти

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Druze, ali ja koj idam na kafe so nekoja so me interesira, jas pocnuvam razgovor, a i sega koga e nekoja za mene , sigurno jas ke bidam toj sto ke go zapocnam razgovorot :D
Ејј брат,полесно нешто нема верувај!Само како што ти рекоа биди си опуштен и нема шанса да заебеш! :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Што со лесно,ниту ја знам,ниту пак ја познавам и да ја сакам.Нема логика :(
Нема логика во љубовта.

Затоа почни да ја запознаваш. А за тоа, најдобро е да ја викнеш на кафе.
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 10:47 ---
Ејј брат,полесно нешто нема верувај!Само како што ти рекоа биди си опуштен и нема шанса да заебеш! :)
Е супер. Сега и ти биди опуштен за девојкава што сакаш да ја запознаеш и викни ја.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Друштво еден совет ? Имам инаетлива премногу женска јас по карактер не сум таков што да направам да не биде или во случај како превентивно да се заштитам бидејќи не сум тип да се лигави да почнам да и викам ( те сакам немој така ,те молам едно др ) затоа барам совет како со инаетливи женски ...

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
утре ќе одам на кафе со женска што е заинтересирана за мене. Што велите дали наредно нешто што треба да и предложам после кафето е мување, со оглед на тоа дека е заинтересирана за мене ???И како да го направам тоа на полесен начин без да биде чудно ???

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
утре ќе одам на кафе со женска што е заинтересирана за мене. Што велите дали наредно нешто што треба да и предложам после кафето е мување, со оглед на тоа дека е заинтересирана за мене ???И како да го направам тоа на полесен начин без да биде чудно ???
Нели е поарно да го запознаеш девојчето пред се, муабети, да видиш дали и разбира црпката осем за секс и за друго нешто, аман со тие муавања и уан стенд излети, претеризам станува веќе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Последен пат ти спојувам тема со љубовни проблеми, запомни пред било што да направиш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
немој да ја муваш зашто верувај уште повеќе ке трчка по тебе, играј си малце топло ладно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom