Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Истото е другар, и тогаш кога бевме најдобри чекавме контри, ретко кога сме играле со посед ние. Само како што кажа татко ми имаше тогаш подобра реализација :) И тогаш Вес Браун и Харгривс стариот ги шеташе на сите можни позиции, Нани и Роналдо само swap по крилата, иста филозофија тера стариов само реализацијата треба да ни се подобри нас.
Татко ми у последно време се ми вика лани сме биле подобри,сме немале врска периодов итн.Откако ја смени тактиката ( од турата во Америка) погледите и очекувањата на играта ми беа драстично сменети во споредба со претходните,поготово после Арсенал и Челзи.Што е најтрагично многу малце се сеќавам на минатата сезона,каква ни беше играта и слично.А ова им се има десено на 85 посто на луѓето од форумов и секаде!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Вокер вчера изиграл 90 минути,ама 'Ари не го пуштил да игра за Англија демек е повреден.Да не муља он исто ко Ферги?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:facepalm:

После тој циркус од натпревар против Челзи пред година дена ни немаше судено поради казна, ај да видиме дали ја научил лекцијата.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
:facepalm:

После тој циркус од натпревар против Челзи пред година дена ни немаше судено поради казна, ај да видиме дали ја научил лекцијата.
Џабе или е ќорле или е курва судиска...После таа со Челзи лани,го имам гледано уште два пати и тоа едната беше со Норвич и такви копиљана а втората беше некое градско дерби мислам дека беше Евертон-Ливерпул не се сеќавам...Пред него му влага со две нозе и овој ништо!Едноставно него и Мајк Дин ги мразам многу!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам Рафаел да игра затоа што најдобриот фудбалер на светот не мрда покрај него, ама прашање на време ќе биде поради гнидава кога ќе добие црвен картон.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Сакам Рафаел да игра затоа што најдобриот фудбалер на светот не мрда покрај него, ама прашање на време ќе биде поради гнидава кога ќе добие црвен картон.
Џонс ќе игра десно, на првиот дуел во шише го стави Бејл, а и посмирен ми е од Рафаел, само нафрлањата му се бетер и од на Бебе! :cautious:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џонс ќе игра десно, на првиот дуел во шише го стави Бејл, а и посмирен ми е од Рафаел, само нафрлањата му се бетер и од на Бебе! :cautious:
Му фали реализација на него но очекувам од наредната сезона тоа да се подобри. Зошто?

Затоа што во Блекбурн играше стопер и некогаш средина и воглавно поминувал низ типични тренинзи за стопери. Од кога дојде кај нас почна да влага во гол шанси затоа што ко прво се вклопи во напаѓачката игра на тимот и како што правеше Видиќ, дел од тренингот го поминувал со „шутирачкиот“ (не знам како подобро да се изразам) дел од екипата. Кои црни нафрлања во Блекбурн, стилот на таа екипа е избиј ја топката напред и буткај ги да не можат да те поминат. За второво е цар :D
Муленстин баш пред НГ кажа и дека Еванс почнал интензивно да тренира водење на топка, шутирање и слично па ете како се одразува тоа на него, почна да оди напред, да прави долги додавања итн итн.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Добар е Џони годинава, уште голчиња да почне да дава при прекини и немаме гајле за таа позиција.. Али муабетот беше за Џонс, хмм.. чуден играч ми е, уште неможам да разграничам која позиција му најприлега, а се кладам дека и Ферги не е 100% сигурен :D! Несомнено е дека кај и да го стави детето дава 100% и се труди како никој на негови години, има сила, има карактер, има се за иден наш капитен, ама која ќе му биде стрикна позиција уште не ми е јасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom