Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
кога збориме за сонови, ке го кажам мојот.Го сонував сабајлето кога игравме со Ливерпул.
Нешо почиње ко распуст нема школо и ја со 10,000 евра у џеб и сум отишол директива у Мначестер.Кога сум стигнал било сабајле и овие имале тренинг,ја сум отишол таму сум се испоздравил и сликал со сите и сум трењирал.Полсе тоа у Мегастор-от директива и сум трошел пари на што ми душа сака.После сум отишол на ОТ,сум ја гледал утакмицата и се разбудив :place:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
go vidovte li videovo? http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Features/2012/Feb/video-of-tottenham-hotspur-vs-manchester-united-2001.aspx
Barclaycard Premiership
29.09.01, White Hart Lane
TOTTENHAM 3
(Richards 15, Ferdinand 25, Ziege 45)
UNITED 5
(Cole 46, Blanc 58, van Nistelrooy 72, Veron 76, Beckham 87)
Tottenham: Sullivan; Taricco, King, Richards, Perry, Ziege; Poyet, Freund, Anderton (Rebrov, 83); Ferdinand, Sheringham. Subs not used: Keller, Etherington, Davies, Thelwell.
United: Barthez; G.Neville, Johnsen, Blanc, Irwin (Silvestre, 46); Beckham, Veron, Butt (Solskjaer, 40), Scholes; Cole, van Nistelrooy. Subs not used: P.Neville, Carroll, Chadwick

eve i utakmicata moze da si ja simnete zaedno so use 7-8 drugi cambekovi na ManUtd
http://zamunda.net/details.php?id=299596&hit=1

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ферги вели дека ако победиме против Тотенхем, ќе имаме огромни шанси да ја задржиме титулата. LET'S DO THIS!!!!!!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Март може да биде месецот на пресврт според мене, Сити имаат 2 тешки гостувања кај Стоук и Свонси и дома со Челзи, додека ние само викендов со Тотенхем имаме тежок натпревар, другите ни се со ВБА и Фулам дома и со Волвс на гости.Мислам дека ако се задржиме недела две минимум на врвот ќе потпаднат под притисокот шити и ќе почнат да се губат.Значи враќање во форма и без повреди, ffs.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
кога збориме за сонови, ке го кажам мојот.Го сонував сабајлето кога игравме со Ливерпул.
Нешо почиње ко распуст нема школо и ја со 10,000 евра у џеб и сум отишол директива у Мначестер.Кога сум стигнал било сабајле и овие имале тренинг,ја сум отишол таму сум се испоздравил и сликал со сите и сум трењирал.Полсе тоа у Мегастор-от директива и сум трошел пари на што ми душа сака.После сум отишол на ОТ,сум ја гледал утакмицата и се разбудив :place:
Брат ова повеќе ми личи на тоа што ти е сон, а не што си сонувал! :LOL:

Инаку убаво пиша Хелз погоре, клучен ќе е Март, значи мора да го превземеме врвот и ги ставиме под притисок, ако се ова случи и ако бидеме први до дербито на Етихад, ондак не се сомневам во 20-ка! :rolleyes:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дербито на Вејстлендс најмалце ме загрижува, ако им тргнеме агресивно како што им тргнавме првото полувреме од купот ќе не знаат кај им е главата. Мене повеќе ме плашеше гостувањето кај Норвич и кај Блекбурн за некое време :)
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 02:53 ---
Carrick:
- most interceptions (49)
- averages more interceptions per game than any other United player (3.06)
- makes an interception more frequently than any other United player (every 27.8 minutes)
- made more clearances than any other United player (35) – excludes defenders*
- averages more clearances per game than any other United player (2.18) – excludes defenders*
- makes a clearance more frequently than any other United player (every 39 minutes) – excludes defenders*
- only Jonny Evans has made more blocks than Carrick (19 for Evans, 10 for Carrick)
- only Jonny Evans makes more interceptions per game than Carrick (1.1 for Evans, 0.63 for Carrick)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И пак нека игра Бери пред Керик за Англија, па може ќе освојат 2066 пак титула! :tapp:

Инаку уживај Фросе за со Блекбурн, само во Недела да тепаме, уште одма ќе почнам да собирам пари за сингл за таа на Ивуд Парк! :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Почеток на сезона,Керик не е ни за резервите!
Март,Керик среќа што те имаме :cautious:

Don't judge to fast (y)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кој од нашиве се повикани за вечер за составот на Англија?
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 14:41 ---

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој од нашиве се повикани за вечер за составот на Англија?
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 14:41 ---
Велбек, Смолинг и Џонс.

Енди Кол на твитер постави слика од дел од трофеите дома :D

http://desmond.yfrog.com/Himg859/scaled.php?tn=0&server=859&filename=d2psu.jpg&xsize=640&ysize=640
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:23 ---
Овие па овие па, спремни за на утакмица :pos:

Не знам дали сте приметиле дека официјалната ФБ страна сега има тајмлајн, многу јако изгледа

http://www.facebook.com/manchesterunited

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Pogba and Fryers have been told to sign new deals in the next 48 hours or forget about playing for Man Utd again.

Изворот наводно бил Сан...не знам колку е точно ова сепак.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
United - 19
Liverpool - 18
Arsenal - 13
Ryan Giggs - 12

Се надевам дека и двајцата ќе потпишат договори не треба да ги испуштиме големи таленти се и двајцата

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Pogba and Fryers have been told to sign new deals in the next 48 hours or forget about playing for Man Utd again.
Изворот наводно бил Сан...не знам колку е точно ова сепак.
Тоа е тоа, или манчестер јунајтед или курва на агенти ко тевез.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако е ова точно, значи овие двајцава ќе прават проблеми за договори и ако станат нешто играчишта во фудбалот понатака. Затоа, ако нејќат да потпишат, вратата да им се отвори и куферите надвор, подитно. Таниклиф ќе доаѓал уште од 6 сабајле на Керингтон за да шутира, овие мајмуни ќе изигруваат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Смолинг, Јанг и Велбек во првиот тим на Англија за вечер, Џонс на клупа!

Kajgana Shop

На врв Bottom