Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добар е Џони годинава, уште голчиња да почне да дава при прекини и немаме гајле за таа позиција.. Али муабетот беше за Џонс, хмм.. чуден играч ми е, уште неможам да разграничам која позиција му најприлега, а се кладам дека и Ферги не е 100% сигурен :D! Несомнено е дека кај и да го стави детето дава 100% и се труди како никој на негови години, има сила, има карактер, има се за иден наш капитен, ама која ќе му биде стрикна позиција уште не ми е јасно.
Средина,деструктивец, по мое.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Или бек, стопер никако, барем во наредниве години додека созрее. Кога и да играше стопер годинава правеше глупости. :)
Види го делиме истото мислење, сега за сега не е за стопер,бек е добар само малце нафрлувањата му се.. не е битно , битно е корисен за тимов,а според мене кажав каде би бил најкорисен СРЕДИНА ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еее Ферги бе куќо стара

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Со кокошките Рафаел десен бек!
Рафаел ме зачуди каков добар шут вади со лева нога :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Ја пре би го играл Рафа место Џонс,зашо Џонс би бил тромав у дуели со Бејл.
ПС:Џонс уште не е доволно добар за да биде Стопер,правеше многу киксови.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Бејл оваа година игра со доста поголема слобода во играта за разлика од лани каде строго беше врзан на лева страна. Нека не ве чуди ако прави промена на страната во одреден дел од мечот, а со дефанзивната форма на Евра сезонава нема да е на добро...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно е повреден Вокер, ногата му е во лонгета. Не се согласувам дека Џонс е тромав, пребрз е, одлично го чуваше Бејл на првиот натпревар сезонава, не се ни виде кокошкарот. :)

A

apidrone

Гостин
Јас пак мислам дека Бејл не се виде затоа што спречивме дотур на топки до него :) Немаше многу дуели 1 на 1 Бејл vs Џонс.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Тоа е и работата, зошто би се чекало да добие топка па тогаш еден на еден да се дриблат, абе ајде. Така со пресечување на дотурот на топки до него, се исечува од играта што се вика, ем фрустрира па веројатно е да греши.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Фантастичен сон сум имал вчера вечер. :pos:
Сум ги сретнал Евра,Фердинанд и Андерсон на плоштад во Прилеп, јас целиот облечен манчестерски :icon_lol:, побарав да се сликам и само Евра прифатил :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кога сме кај сонови и јас имав некој сон чуден што све не сонував од школо до семејсвто до јунајтед...Сонував некој натпревар на Јунајтед на Олд Трафорд и знам играч на натпреварот беше Андерсон :icon_mrgr:

Кога спомнав Андерсон,кога ке се врака човеков? :confused:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Фантастичен сон сум имал вчера вечер. :pos:
Сум ги сретнал Евра,Фердинанд и Андерсон на плоштад во Прилеп, јас целиот облечен манчестерски :icon_lol:, побарав да се сликам и само Евра прифатил :pos:
:pos:

Кога сме кај сонови и јас имав некој сон чуден што све не сонував од школо до семејсвто до јунајтед...Сонував некој натпревар на Јунајтед на Олд Трафорд и знам играч на натпреварот беше Андерсон :icon_mrgr:

Кога спомнав Андерсон,кога ке се врака човеков? :confused:
Се гледа дека било сон :D

Kajgana Shop

На врв Bottom