Пост на кој сте се изнасмеале

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
На темата мотивација за учење

Здраво нов сум на форумов !
Сега сум прва година и имам еден прболем, немам желба за учење сакам да ми помогнете како да го решам тој проблем, како да седнам дома и да учам значи сега имам 10 единици и сакам да ги поправам.
Помогнете ве молам !
Баце не се замарај, министер ќе биде од тебе (y)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Па се знае што е добар маж...Да знае да улови мамут или дива свиња за ручек, истата да ја заколи и одере и да ми направи фустан од кожата, да џвака тутун и да може да испие литро ракија во секое време, да се разбира у пролетно орање, у секое време да знае да смени ребраст каиш...
Пожелно би било во недела цел ден да ја чепка колата и повремено да турира, или да лока во некоја биртија со пајташите...Тоа е прав маж бе, а не глеам некои мажулиња у недела се шетаат со децата у парк...Ми се повраќа од таквите...

А да, отслужен воен рок is a must! Ја сериозно не знам како да планирам иднина со некој што не знае да вози тенк!

Иначе, ја лично најмногу сакам мажи шо не пребираат многу и би легнале и мртва мачка, а секој што ја има легнато Џемо од Ново Лисиче добива екстра поени од мене.

Е сеа глеам некои девојки бараат мажот да бил паметен или па духовит, не знам што ќе ми е таков, да не ќе го носам по квизови или на општински натпревари по математика..
Некои па идат уште подалеку и бараат да бил толерантен, па да ги почитувал, да помагал по дома, да бил добар татко, бла бла.. Како не бе, ми спотребал папучар, цело село да ми се смее...Се знае што е маж бе, да подвикне, да лупне со бокс по маса, па ако треба и ќе удри, маж е...
Пост на годината! :pos::pos:
Ако сме фебруар, нема конкуренција на ова! Секоја чест. :pos::pos:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не било баш така како што ти напиша, вознемјаните дошле на земјата за да ги исцрпуваат природните богатства т.е рудите и ги експлоатирале човеколиките мајмуни кои не биле доволно развиени и интелегентни па тогаш воземјаните го креирале во своја лабораторија модерниот човек кој до ден денес егзистира. Можеби и пиво пиеле, кој ги знае. Еволуцијата на твојот Дарвин паѓа во вода :)
Вонземјани дошле да копаат руда и експлоатирале човекови мајмуни :pos:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Побрзо би верувал дека најдени се човечки остатоци (заби) стари 400.000 години, иако радиометриката е се повеќе дискутабилна, знаејќи дека c14 методот за утврдување на старост - работи до максимум 50-60.000 години. Ако користат U-pb метод, тогаш има простор за многу грешки.
:pos: Човечки остатоци стари 400.000 години. Ти навистина можеби си потекнал од мајмун (y)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
На форумов безброј пати имам повторено дека воопшто не ме привлекуваат машки со коцкици на стомакот. Па уште како и на сликите: коцкици и депилирани - (n) Мене ми се допаѓаат покрупни машки, да има стомаче, многу потопли и попозитивен впечаток ми оставаат како прво, а како второ многу посимпатично делува. Ептен слаби машки или ултра набиени со мускули не ми се воопшто привлечни, никогаш не ми ни биле. Во ред е човек да вежба, да се грижи за себе, ама не да се оди во претеризам. Што ќе ми е машко со коцкици на стомакот? Да рендам сирење?
:pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
84-то издание на Оскарите :pos:

Миланке, знам дека сакаш да се пофалиш дека си го гледала Descendants, ама барем пред да расипеш кажи spolier alert.
А од овие номинираниве сите заслужуваат да земат, освен типот од немиот филм.
Не е нормална бе, не ја слушав асално али слушнав мал дел и знаев дека иде накај спојлер и почнав да испуштам звуци за да не ја слушнам што ќе истреска :tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај нека остане темата за она што е наменета - смеење, а не за препукувања.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
ЊТФ е "мјоинир"

Ја затвориле темата за Сашко Коцев :( баш сакав некој коментар да пишам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom