84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Миланке, знам дека сакаш да се пофалиш дека си го гледала Descendants, ама барем пред да расипеш кажи spolier alert.
А од овие номинираниве сите заслужуваат да земат, освен типот од немиот филм.
Не е нормална бе, не ја слушав асално али слушнав мал дел и знаев дека иде накај спојлер и почнав да испуштам звуци за да не ја слушнам што ќе истреска :tapp:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Не е нормална бе, не ја слушав асално али слушнав мал дел и знаев дека иде накај спојлер и почнав да испуштам звуци за да не ја слушнам што ќе истреска :tapp:
:pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не ми е гајле дали некој зборува, дали молчи, дали пее. Се гледа целокупната глума, а не тоа кој колку е хендикепиран при глумењето. Го гледав Артист 30 минути и за тоа време не ми остави впечаток, не знам, можеби потоа распалил. А веќе ако се раководиме кој колку молчи, и Гери Олдман во ненемиот филм Tinker Taylor повеќето од времето го помина молчејќи.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 05:32 ---
Иначе јас оскар му давам на Michael Shannon
За ова си тотално во право. Срамота е што не е ниту номиниран.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Чао другари, мило ми беше. Мора да се спие. Се гледаме утре во некои од темите :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Го немам гледано The Artist (додуша ги немам гледано и другите) ама гарантирам дека на 97% од македонците што ќе го гледаат нема да им се допадне

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го немам гледано The Artist (додуша ги немам гледано и другите) ама гарантирам дека на 97% од македонците што ќе го гледаат нема да им се допадне
На 97% од светот нема да му се допадне.
Ај нека се здрави и живи и жими се ако стварно почнат неми филмови да се снимаат низ Холивуд како што Миланка скапа зборувајќи дека ќе биде, нејзе и одам и масакр и вршам.
War Horse ништо......фак д академи:facepalm:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Барем очекувавме.. јас го немам плукано, уште не ми е гледан.
Ама покрај Олдман, Пит.. кои немаат земено досега еднаш И Клуни одозгора.. незнам како имал дечкото шанса.

Едни од полошите оскари.. од билокој аспект. :neznam:

Kajgana Shop

На врв Bottom