Ве привлекуваат развиените момци повеќе од останатите?

Ве привлекуваат развиените дечки повеќе од останатите?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
S

Sheldon Cooper

Гостин
Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.

Он топик жените повеќе им се привлечни мускуларни типови,затоа што им нудат сигурност,стабилност,грижа и секако се поиздржливи,но да не генерализираме,ако некој со такво тело се осеќа несигурен во себе ниедна жена на светот не би го сакала.А која девојка не би сакала тело како Бред Пит во Fight Club нека се јави...
кажи ја тајната на твојата лепоќа :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.

Он топик жените повеќе им се привлечни мускуларни типови,затоа што им нудат сигурност,стабилност,грижа и секако се поиздржливи,но да не генерализираме,ако некој со такво тело се осеќа несигурен во себе ниедна жена на светот не би го сакала.А која девојка не би сакала тело како Бред Пит во Fight Club нека се јави...
Не и се замарај брат,гледаш дека незнае да цени :icon_mrgr:

S

Stef Bachatero

Гостин
кажи ја тајната на твојата лепоќа :)
Само мисли позитивно и биди упорен ништо повеќе.Ако си фин човек и она го смета тоа како ќе и бидам јас играчка нејзина,ќе си ја зезнам јас на фин начин.Работи на себе облека,како збориш,мисли позитивно,види што има кај било која личност што ја привлекува што не и кога ќе најде некој заеднички интерес.Примерно другарка ми многу сакаше да иде на Г-ѓа министерка и предложив да проверам кога ја има и да идеме и бевме и супер си поминав.Потоа отидов со другата другарка и се запознав со 3 девојки,едната личеше на жената на Хенк од Californication серијата и од тие 3 типки една беше заинтересирана,ја видов како ме шмекаше со очите дур ја возев накај дома.Ќе ја поканам деновиве и ќе видам што ќе направам.Но таа што личеше на жената на Хенк таа ја сакам ух :).Карен.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум..
Голем алат ако вежбаш у 6 сабајле коа нема ефект или па не знаеш да ги носиш мускулите.
Има многу набилдани мушкарци, али не знаат да ја носат таа дефиниција. Ко ќе застанат покрај женско и ко ќе извадат пискав глас, да се замислиш со кој збориш. Или па ко ќе се фураат дека се мафијаши, па то да фатиш да расшамараш се' не е грев.
Maшкоста не зависи од големината на мускулите, туку од големината на мозочната маса и тоа меѓу нозе.

S

Stef Bachatero

Гостин
Не и се замарај брат,гледаш дека незнае да цени :icon_mrgr:
Јас сум човек и ги разбирам сите луѓе.Никој не е совршен камоли па она.Така да човечки е да помагам,другото баш ми е гајле дали она ќе ме мрази или ќе го разбере како гест.Ако е кучка спрема мене за нејзините дома таа е најдобар човек на светот.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Само мисли позитивно и биди упорен ништо повеќе.Ако си фин човек и она го смета тоа како ќе и бидам јас играчка нејзина,ќе си ја зезнам јас на фин начин.Работи на себе облека,како збориш,мисли позитивно,види што има кај било која личност што ја привлекува што не и кога ќе најде некој заеднички интерес.Примерно другарка ми многу сакаше да иде на Г-ѓа министерка и предложив да проверам кога ја има и да идеме и бевме и супер си поминав.Потоа отидов со другата другарка и се запознав со 3 девојки,едната личеше на жената на Хенк од Californication серијата и од тие 3 типки една беше заинтересирана,ја видов како ме шмекаше со очите дур ја возев накај дома.Ќе ја поканам деновиве и ќе видам што ќе направам.Но таа што личеше на жената на Хенк таа ја сакам ух :).Карен.
преку Youtube ја покани ;)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Јас сум човек и ги разбирам сите луѓе.Никој не е совршен камоли па она.Така да човечки е да помагам,другото баш ми е гајле дали она ќе ме мрази или ќе го разбере како гест.
А да научеше нешо од луѓето коа ти ги отвараат очите пошо нели сите се педери ти зборат зад грб? Еве ја ти кажувам јавно дека немаш шо да дефинираш и не си билдер, а ни јебо :pipi:
Доста ги мафташ децава од форум колку вежбаш и како шмекаш типки, пошо на крај на "прекрасните ноќи" кои ги спомнуваш пак си со пивото/таквото у раце, место со џенцка под рака.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
А да научеше нешо од луѓето коа ти ги отвараат очите пошо нели сите се педери ти зборат зад грб? Еве ја ти кажувам јавно дека немаш шо да дефинираш и не си билдер, а ни јебо :pipi:
Доста ги мафташ децава од форум колку вежбаш и како шмекаш типки, пошо на крај на вечерта пак си со пивото/таквото у раце, место со џенцка под рака.

Нема да спие,имај малце милост..:D

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Каде со овој инфантилен став...
Целта поради која вежбам не ми е да станам тепач или вратар...
Си слушнала за спортски живот? Грижа за своето тело, Здравје?

Ако имате нешто паметно да кажете, кажете го, во спротивно не мора да пишувате на оваа тема. Вакви постови од една страна ја навредуваат мојата интелегенција, а од друга страна истите ја навредуваат мојата пожртвуваност, амбиција, мотивација, зацртана цел и одлучност. Да, ова се вистинските карактерни црти кои преовладуваат кај луѓето кои водат спортски живот.
Јас си кажав мислење кое ти воопшто не го свати.. иако ти објаснив неколку пати што сакав да кажам... али очигледно треба да ти цртаат. Како и да е.. тоа е мој став... си се изјаснив за темата и не разбирам зошто баш тебе треба да ти полагам подетални објаснувања зошто е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom