Паметно кажаномене ме привлекуваат сите мажи ...(без разлика дали се развиени или не)... што знаат како треба да се однесува со една дама
кажи ја тајната на твојата лепоќаСпоред тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.
Он топик жените повеќе им се привлечни мускуларни типови,затоа што им нудат сигурност,стабилност,грижа и секако се поиздржливи,но да не генерализираме,ако некој со такво тело се осеќа несигурен во себе ниедна жена на светот не би го сакала.А која девојка не би сакала тело како Бред Пит во Fight Club нека се јави...
Photoshopкажи ја тајната на твојата лепоќа
Не и се замарај брат,гледаш дека незнае да цениСпоред тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.
Он топик жените повеќе им се привлечни мускуларни типови,затоа што им нудат сигурност,стабилност,грижа и секако се поиздржливи,но да не генерализираме,ако некој со такво тело се осеќа несигурен во себе ниедна жена на светот не би го сакала.А која девојка не би сакала тело како Бред Пит во Fight Club нека се јави...
Само мисли позитивно и биди упорен ништо повеќе.Ако си фин човек и она го смета тоа како ќе и бидам јас играчка нејзина,ќе си ја зезнам јас на фин начин.Работи на себе облека,како збориш,мисли позитивно,види што има кај било која личност што ја привлекува што не и кога ќе најде некој заеднички интерес.Примерно другарка ми многу сакаше да иде на Г-ѓа министерка и предложив да проверам кога ја има и да идеме и бевме и супер си поминав.Потоа отидов со другата другарка и се запознав со 3 девојки,едната личеше на жената на Хенк од Californication серијата и од тие 3 типки една беше заинтересирана,ја видов како ме шмекаше со очите дур ја возев накај дома.Ќе ја поканам деновиве и ќе видам што ќе направам.Но таа што личеше на жената на Хенк таа ја сакам ух .Карен.кажи ја тајната на твојата лепоќа
Голем алат ако вежбаш у 6 сабајле коа нема ефект или па не знаеш да ги носиш мускулите.Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум..
Јас сум човек и ги разбирам сите луѓе.Никој не е совршен камоли па она.Така да човечки е да помагам,другото баш ми е гајле дали она ќе ме мрази или ќе го разбере како гест.Ако е кучка спрема мене за нејзините дома таа е најдобар човек на светот.Не и се замарај брат,гледаш дека незнае да цени
преку Youtube ја поканиСамо мисли позитивно и биди упорен ништо повеќе.Ако си фин човек и она го смета тоа како ќе и бидам јас играчка нејзина,ќе си ја зезнам јас на фин начин.Работи на себе облека,како збориш,мисли позитивно,види што има кај било која личност што ја привлекува што не и кога ќе најде некој заеднички интерес.Примерно другарка ми многу сакаше да иде на Г-ѓа министерка и предложив да проверам кога ја има и да идеме и бевме и супер си поминав.Потоа отидов со другата другарка и се запознав со 3 девојки,едната личеше на жената на Хенк од Californication серијата и од тие 3 типки една беше заинтересирана,ја видов како ме шмекаше со очите дур ја возев накај дома.Ќе ја поканам деновиве и ќе видам што ќе направам.Но таа што личеше на жената на Хенк таа ја сакам ух .Карен.
Преку што сакампреку Youtube ја покани
А да научеше нешо од луѓето коа ти ги отвараат очите пошо нели сите се педери ти зборат зад грб? Еве ја ти кажувам јавно дека немаш шо да дефинираш и не си билдер, а ни јебоЈас сум човек и ги разбирам сите луѓе.Никој не е совршен камоли па она.Така да човечки е да помагам,другото баш ми е гајле дали она ќе ме мрази или ќе го разбере како гест.
А да научеше нешо од луѓето коа ти ги отвараат очите пошо нели сите се педери ти зборат зад грб? Еве ја ти кажувам јавно дека немаш шо да дефинираш и не си билдер, а ни јебо
Доста ги мафташ децава од форум колку вежбаш и како шмекаш типки, пошо на крај на вечерта пак си со пивото/таквото у раце, место со џенцка под рака.
Јас си кажав мислење кое ти воопшто не го свати.. иако ти објаснив неколку пати што сакав да кажам... али очигледно треба да ти цртаат. Како и да е.. тоа е мој став... си се изјаснив за темата и не разбирам зошто баш тебе треба да ти полагам подетални објаснувања зошто е така.Каде со овој инфантилен став...
Целта поради која вежбам не ми е да станам тепач или вратар...
Си слушнала за спортски живот? Грижа за своето тело, Здравје?
Ако имате нешто паметно да кажете, кажете го, во спротивно не мора да пишувате на оваа тема. Вакви постови од една страна ја навредуваат мојата интелегенција, а од друга страна истите ја навредуваат мојата пожртвуваност, амбиција, мотивација, зацртана цел и одлучност. Да, ова се вистинските карактерни црти кои преовладуваат кај луѓето кои водат спортски живот.