Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Бетер од СИБИР е,ваква зима нема имано повеќе од 10 години!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Tи Васко пријателе арен ли си ?
Како е во Милано,затоплува или заладува ?
Мене ми затоплуе у глава од дебиливе - ќе ме рокне некој мозочен удар осеќам :D

Дома Пацини утиња гол ја се радуем од среќа стариов ме глеа мисли ненормален сум !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Syn онака го споменав него, бидејќи најголема фама се крена за сите тренери, дали оти тој највеќе се задржа во Интер послем Мурињо или што беше..

Морати си тера со неговото „умот ме лаже, нема кој да ми каже“ ..
И знајш еднаш, два пати, три пати ќе се изнервираш, но ова у навика ти иде.. па сеедно ти е веќе :)
Најголема фама се крена зашто 4 месеци после освојувањето на Сите титули изгледаа малце боље од сеа, нормални беа тие реакции, после ланската сезона и апетитите нагло ни се намалија. У секој случај ако терале веќе некаков проект, истиот сезонава требаше да го започнат со Леонардо а не со Гаспер343ини а потоа и со најхејтаниот тренер у мојот живот.

Интер ми дае едно хаа-хаа ( ко оној од Симпсонови булито ако го знаете ) кога го ангажираа лузеров.

Сеа мора, едноставно мора да им се даде шанса на триото Фиго, Барези и Бернацини, кертејкери до крај на сезона и после да се земе нов тренер.
Овие две години све се уништи, до душа и Мурињо да останеше ќе мораше да се прави смена на генерации ама под негова капа тоа многу подобро ќе се спроведеше, среќа у несреќа е што не играат у првенство кое изобилува со огромен квалитет иако проблем сеа е и што само 3 екипи им идат у ЛШ и тоа третата у квалификации.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И дај отворете нова тема , поодвратна тема од оваа нема у моментов ! Малерозна !!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Морати си тера со неговото „умот ме лаже, нема кој да ми каже“ ..
И знајш еднаш, два пати, три пати ќе се изнервираш, но ова у навика ти иде.. па сеедно ти е веќе :)
Баш така.
Да бараме лани што муабет се правеше кога Интер изгуби дома од „гостинот“ Милан со само еден удар од пенал, револуции се креваа... Сега го отварам билтенот и гледам 5 порази дома, и онака се лајт сите, пошто навика е веќе, и мене ми е сеедно...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
На Ранко формацијата во второ полувреме

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Да бе лудаков сменил у второ со тројца у одбрана а Нагатомо и Фараони бочно со тоа што играле поофанзивно ... :facepalm:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Oriali: "Ekipa je prazna,koja ne reagira i puno je problema nazalost.Sve u svemu,rjesenje je daleko".

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Почнувам да го ценам овој Раниери си има ситл човекот нема сила што може да го смени.
Ова е најлошиот Интер во последниве 10 години исцеден тим до максимум без никаква перспектива.Од корен треба промена.
ГЗперини боље ќе беше од овој да останеше

Kajgana Shop

На врв Bottom