Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Tи Васко пријателе арен ли си ?Денови ли се денови,
ИНТЕРОВИ МАКИ ГОЛЕМИ.........
Како е во Милано,затоплува или заладува ?
Tи Васко пријателе арен ли си ?Денови ли се денови,
ИНТЕРОВИ МАКИ ГОЛЕМИ.........
Мене ми затоплуе у глава од дебиливе - ќе ме рокне некој мозочен удар осеќамTи Васко пријателе арен ли си ?
Како е во Милано,затоплува или заладува ?
Најголема фама се крена зашто 4 месеци после освојувањето на Сите титули изгледаа малце боље од сеа, нормални беа тие реакции, после ланската сезона и апетитите нагло ни се намалија. У секој случај ако терале веќе некаков проект, истиот сезонава требаше да го започнат со Леонардо а не со Гаспер343ини а потоа и со најхејтаниот тренер у мојот живот.Syn онака го споменав него, бидејќи најголема фама се крена за сите тренери, дали оти тој највеќе се задржа во Интер послем Мурињо или што беше..
Морати си тера со неговото „умот ме лаже, нема кој да ми каже“ ..
И знајш еднаш, два пати, три пати ќе се изнервираш, но ова у навика ти иде.. па сеедно ти е веќе
Баш така.Морати си тера со неговото „умот ме лаже, нема кој да ми каже“ ..
И знајш еднаш, два пати, три пати ќе се изнервираш, но ова у навика ти иде.. па сеедно ти е веќе
ГЗперини боље ќе беше од овој да останешеПочнувам да го ценам овој Раниери си има ситл човекот нема сила што може да го смени.
Ова е најлошиот Интер во последниве 10 години исцеден тим до максимум без никаква перспектива.Од корен треба промена.