Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Ova e dnoto(ili se lazam)?? Od sega ne e vazno koj e trener , klovnov odma da si odi!! I so nego da si gi zeme Stankovic , Kordoba , Pazzini itn

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ova e dnoto(ili se lazam)?? Od sega ne e vazno koj e trener , klovnov odma da si odi!! I so nego da si gi zeme Stankovic , Kordoba , Pazzini itn
Станковиќ веќе си замина..:D
.. ќе се навикнеме полека, но сигурно и на Раниери, трпение - спасение :pipi:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
:pos::pos:

Се тешам со фактот дека откако ќе заврши утакмицава, Раниери нема да биде веќе тренер на тимот. :/
И јас се тешев со тоа по поразот од марсеј ама уште е на клупа..

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
И јас се тешев со тоа по поразот од марсеј ама уште е на клупа..
Не му бега гилотина овој пат.

Ако случајно преживее, тогаш заслужуваме уште полошо од ова. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Пацини само знае као го промаши ова, ова за него е боље и од пенал ...
Али во секој случај Интер гол не заслужија со таков пристап од старт и измените на полувреме, срамота.

И боље шо не дае овој гол, после ова отказ мора да му се дае на овој гадов алчен зашто сам нема шанса да поднесе оставка, се утепа од зимање пари од откази у животот и тоа само на задавање на штета за тимовите кои ги водел, класична неправда.

Машинерија сакал да создаде ... на некој начин ја создаде, машина која произведува 3 бода за противничките тимови.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Само хејтате... не можам да ве читам...
Нели дното беше лани :)
Што мене ме цитираш да го ебам, не реков дека сме дно.. :D
Inter record their 7th defeat in 8 games (& 5th without scoring) .. aли ова на нешто поарно од тоа да не личи?
Не, како и да ја вртиме Бенитез за овие е измислен, али иди кажи му на некој дека е спротивно :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нема да го шутнат ....до после реванш мечот со Марсеј ....

Ме боли цев најискрено - коа управава и президенте не се умараат со тимов - зашо мене коса да ми паѓа на 22 год. за идиотиве ...

1.Трчкаат као манекени - желба за победа има само кај Снајдер (и затоа изглеа као НАЈКАМЕН , зашо највише трча и мн. јасно коа им подаваш на фаци шо не трчаат УТИЊАШ пас ...)

2.У задњи 6 кола у Италија ЕДНА шанса не направивме ....АЛАЛ да ни е

3. Not sure if Taranto playes like Inter or Likewise ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Inter record their 7th defeat in 8 games (& 5th without scoring) .. aли ова на нешто поарно од тоа да не личи?
Не, како и да ја вртиме Бенитез за овие е измислен, али иди кажи му на некој дека е спротивно :D
Не сме на дно де :pos:

Праевме пред некој ден муабет со некои дечки од форумов, како Бенитез си јаде крофни и ни се смее со полна уста и вика: Told ya :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Поооооооооо изменивеееее :mad:

Снајдер аут - Пацини ин
Форлан аут - Кордоба ин

Готово попуштив во мозоков...
:pos:

Нема што повеќе да си јадам нерви со овие,и со она лузериштено и цела управа на Интер.До крај да завршиме 7/8 место сум задоволен. :facepalm::гомце:

П.С Кордоба наместо Форлан,ваква измена немаше ни Гасперини да направи. :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
За овиее Ти си измислен, Бенитез да го споредуеш со овие доволно говори и он каов бил, само за негова среќа тогаш го имаа Ето а сега немаат таков кој сам може разлика да направи, инаку на овој тим да го ставиш Бенитез, со неговиот систем кој го повреди пола тим може и полоши ќе беа од сеа што се зашто ќе немаше кој да истрча на терен.
Од друга страна па Леонардо беше измислен за Бенитез, бар Интер коа е у прашање, али и тоа не се рачуна ко пофалба у секој случај зашто и лани до Јануари беа бедни, како и да е, од денешна перспектива боље ќе беше да го оставеа Лео и оваа сезона, дефинитивно.

Сеа коренети промени треба да следат а мислам дека ќе падне жртва и на директорските позиции со Бранка, или ќе остане он ама ќе се донесе уште некој што ќе го средуе тимот покрај тренерот ( ко што направија Јуве со Марота кој го собраа од Сампдорија ) зашто Оријали нема намера да се враќа како што разбрав.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
За овиее Ти си измислен, Бенитез да го споредуеш со овие доволно говори и он каов бил, само за негова среќа тогаш го имаа Ето а сега немаат таков кој сам може разлика да направи, инаку на овој тим да го ставиш Бенитез, со неговиот систем кој го повреди пола тим може и полоши ќе беа од сеа што се зашто ќе немаше кој да истрча на терен.
Од друга страна па Леонардо беше измислен за Бенитез, бар Интер коа е у прашање, али и тоа не се рачуна ко пофалба у секој случај зашто и лани до Јануари беа бедни, како и да е, од денешна перспектива боље ќе беше да го оставеа Лео и оваа сезона, дефинитивно.

Сеа коренети промени треба да следат а мислам дека ќе падне жртва и на директорските позиции со Бранка, или ќе остане он ама ќе се донесе уште некој што ќе го средуе тимот покрај тренерот ( ко што направија Јуве со Марота кој го собраа од Сампдорија ) зашто Оријали нема намера да се враќа како што разбрав.
Syn онака го споменав него, бидејќи најголема фама се крена за сите тренери, дали оти тој највеќе се задржа во Интер послем Мурињо или што беше..

Морати си тера со неговото „умот ме лаже, нема кој да ми каже“ ..
И знајш еднаш, два пати, три пати ќе се изнервираш, но ова у навика ти иде.. па сеедно ти е веќе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom