R
Rigel Kent
Гостин
Ova e dnoto(ili se lazam)?? Od sega ne e vazno koj e trener , klovnov odma da si odi!! I so nego da si gi zeme Stankovic , Kordoba , Pazzini itn
Станковиќ веќе си замина..Ova e dnoto(ili se lazam)?? Od sega ne e vazno koj e trener , klovnov odma da si odi!! I so nego da si gi zeme Stankovic , Kordoba , Pazzini itn
Само хејтате... не можам да ве читам...Станковиќ веќе си замина..
.. ќе се навикнеме полека, но сигурно и на Раниери, трпение - спасение
И јас се тешев со тоа по поразот од марсеј ама уште е на клупа..
Се тешам со фактот дека откако ќе заврши утакмицава, Раниери нема да биде веќе тренер на тимот. :/
Не му бега гилотина овој пат.И јас се тешев со тоа по поразот од марсеј ама уште е на клупа..
Што мене ме цитираш да го ебам, не реков дека сме дно..Само хејтате... не можам да ве читам...
Нели дното беше лани
Не сме на дно деШто мене ме цитираш да го ебам, не реков дека сме дно..
Inter record their 7th defeat in 8 games (& 5th without scoring) .. aли ова на нешто поарно од тоа да не личи?
Не, како и да ја вртиме Бенитез за овие е измислен, али иди кажи му на некој дека е спротивно
Поооооооооо изменивеееее
Снајдер аут - Пацини ин
Форлан аут - Кордоба ин
Готово попуштив во мозоков...
За овиее Ти си измислен, Бенитез да го споредуеш со овие доволно говори и он каов бил, само за негова среќа тогаш го имаа Ето а сега немаат таков кој сам може разлика да направи, инаку на овој тим да го ставиш Бенитез, со неговиот систем кој го повреди пола тим може и полоши ќе беа од сеа што се зашто ќе немаше кој да истрча на терен.Што мене ме цитираш да го ебам, не реков дека сме дно..
Inter record their 7th defeat in 8 games (& 5th without scoring) .. aли ова на нешто поарно од тоа да не личи?
Не, како и да ја вртиме Бенитез за овие е измислен, али иди кажи му на некој дека е спротивно
Syn онака го споменав него, бидејќи најголема фама се крена за сите тренери, дали оти тој највеќе се задржа во Интер послем Мурињо или што беше..За овиее Ти си измислен, Бенитез да го споредуеш со овие доволно говори и он каов бил, само за негова среќа тогаш го имаа Ето а сега немаат таков кој сам може разлика да направи, инаку на овој тим да го ставиш Бенитез, со неговиот систем кој го повреди пола тим може и полоши ќе беа од сеа што се зашто ќе немаше кој да истрча на терен.
Од друга страна па Леонардо беше измислен за Бенитез, бар Интер коа е у прашање, али и тоа не се рачуна ко пофалба у секој случај зашто и лани до Јануари беа бедни, како и да е, од денешна перспектива боље ќе беше да го оставеа Лео и оваа сезона, дефинитивно.
Сеа коренети промени треба да следат а мислам дека ќе падне жртва и на директорските позиции со Бранка, или ќе остане он ама ќе се донесе уште некој што ќе го средуе тимот покрај тренерот ( ко што направија Јуве со Марота кој го собраа од Сампдорија ) зашто Оријали нема намера да се враќа како што разбрав.