Фан Клуб: Интер

Od vecerva pocnuva serija od 7 pobedi na Ranieri.

waveamplitude.GIF

Тешко вечер многу тешко, со нерешено сум задоволен со Нагатомо назад или Киву,Лавеци и Маџо ке летаат напред,од Форлан не очекувам голот да го види,од Милито и Снајдер треба да очекуваме највеке,и да Паломбо на местото на Станкович,пошто стварно веке неможам да го поднесам да го гледам како се влече по терен и губи топки како некој дедо од 70 год.

Имам некое претчуство дека вајвечер ќе имаме позитивен натпревар.

Официален состав за вечерва
Inter: 1 Julio Cesar; 37 Faraoni, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 17 Palombo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 28 Zarate.

Пак Станкович трупот ќе игра-аман!:mad:
Добра работа е барем нема Киву да го гледаме!
Денеска што и да направиме има позитивна страна.
Ако изгубиме,ќе го избркаат Ранко, ако победиме ќе се вратиме во игра за 3 место.:facepalm:

Не сум верувал дека ке дојде ден да не горам од желба да го гледам Интер!Поготово против екипа како наполи.
До кај не донесе тоа лигле Морати.За две години шампионот на светот да дојде ред од новара и болоња да го јаде немиен,Срамот е огромен:(

Ќе си газиме, ако не ова зима, другото лето сигурно (барем на подготовки :D)
Станковиќ во прв тим..:tapp: .. пичку матер, не му иде умот на овој трупот од тренер, или пак толку му е силата да ги закоманда.

Интересен дуел ќе биде Пандев ако влезе у комбинација. А за победа, секако дека не hh... Наполи ќе си го напраат своето, опет.

Наместо Поли да игра, детето си има воља за играње, трча, се труди.. тој го игра Станко кој едвај се движи, за Србија не го сакаат да игра, за Интер во прв тим игра секогаш..

Ја некако имам чувство дека денеска ќе одиграте добар натпревар :)

Навистина не знам што мисли Ранко во зеленана шо ја носит... па зарем Поли не заслужува шанса да биде во првите 11 ? :facepalm:

Ахххх....

Ајде со среќа, форца Интер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom