B
Black Guard
Гостин
се дотерувам за ќејф поточно да се осеќам добро и комфорно.
kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehheсе дотерувам за да не ме вратат од кафиќ, дискотека, ресторан и други места.
mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDDДај ви се моља, за кого се дотерувате пффффффф, одете на пуст остров и земете си шминки да бидете по цел ден дотерани за морето, песокот, камењата и околните тарантули со кои ќе си спиете навечер., ова за тие што си се дотерувале самите за себе демек
pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/Секогаш се дотерувам за себе. Сакам мода, често ја пратам.
аааа ми се свиѓа мислењетоkaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---
/
redno bese PPPаааа ми се свиѓа мислењето
Пратам јас се.kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---
mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDD
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:01 ---
pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/
Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.сите викаат за себе лично дека се дотеруваат али ако е така па според моја логика тогаш треба и дома кога се сами да си бидат скоцкани онака како што шетаат у град нели за да се осеќаат убаво и комфорно и тогаш
значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така.Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.
значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така.
јас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица
се дотеруваме со цел да заведеме, да имаат луѓето мислење дека сме убави ....
неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомакхахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.
неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомак
и еве првиот пост прочиај го на странава да видиш дали нема такви што тврдат дека за себе се дотерувале
и да знам дека нема никој што за дома се дотерува баш затоа јас викам дека секад за другите се дотеруваме никако за себе