Се дотерувате за себе лично или за да изгледате убаво пред другите?

B

Black Guard

Гостин
се дотерувам за ќејф поточно да се осеќам добро и комфорно.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
се дотерувам за да не ме вратат од кафиќ, дискотека, ресторан и други места.
kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---
Дај ви се моља, за кого се дотерувате пффффффф, одете на пуст остров и земете си шминки да бидете по цел ден дотерани за морето, песокот, камењата и околните тарантули со кои ќе си спиете навечер., ова за тие што си се дотерувале самите за себе демек:P
mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDD
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:01 ---
Секогаш се дотерувам за себе. Сакам мода, често ја пратам. ;)
pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---

mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDD
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:01 ---

pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/
Пратам јас се. :P

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Секогаш сакам да изгледам убаво и секој момент го користам и си посветувам време за мене ...се средувам бидејки многу по убаво се чувствувам и тоа ме исполнува лично мене.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Се дотерувам исклучиво за да се вклопам во околината. А за себе убаа сум си секако, и гола и по чорапи.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Па се дотерувам за себе затоа што искрено уживам во тоа , но да бидеме реални сакаме и другите да забележат дека сепак сме се потрудиле и дека со задоволство го носиме тоа што сме го склопиле.А личнаата хигиена е веќе друга тема , тоа е нешто што задолжително секој МОРА да го прави , за себе за околината за било што. Како што мора да се јаде мора и да се одржува хигиената.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.487
Поени од реакции
11.437
сите викаат за себе лично дека се дотеруваат али ако е така па според моја логика тогаш треба и дома кога се сами да си бидат скоцкани онака како што шетаат у град нели за да се осеќаат убаво и комфорно и тогаш ;)

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
сите викаат за себе лично дека се дотеруваат али ако е така па според моја логика тогаш треба и дома кога се сами да си бидат скоцкани онака како што шетаат у град нели за да се осеќаат убаво и комфорно и тогаш ;)
Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.487
Поени од реакции
11.437
Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.
значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така. :P
јас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица :D
се дотеруваме со цел да заведеме, да имаат луѓето мислење дека сме убави ....

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така. :P
јас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица :D
се дотеруваме со цел да заведеме, да имаат луѓето мислење дека сме убави ....

хахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.487
Поени од реакции
11.437
хахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.
неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомак ;)
и еве првиот пост прочиај го на странава да видиш дали нема такви што тврдат дека за себе се дотерувале :D
и да знам дека нема никој што за дома се дотерува баш затоа јас викам дека секад за другите се дотеруваме никако за себе :)

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомак ;)
и еве првиот пост прочиај го на странава да видиш дали нема такви што тврдат дека за себе се дотерувале :D
и да знам дека нема никој што за дома се дотерува баш затоа јас викам дека секад за другите се дотеруваме никако за себе :)

секој се пали на различни нешта , јас не реков дека нема девојки кои сакаат набилдани дечки а не реков ни дека се палат на пивски стомак, како и да е....
Не ме сфаќаш што зборам , нема да коментирам зашто без везе едно исто кружи .
Поздрав.

S

Stef Bachatero

Гостин
Се одржувам лично за себе,а другите критики со образложување секогаш ги разбирам како да се подобрам себе.Јас сум човек што зависи од пригодата се облака.Сигурно во дискотека ако сакам да и оставам убав впечаток на некоја не би се облекол во нешто што сите го носат,сепак треба да има нешто повеќе во мене за да се инвестира во интеракцијата.Исто и на работа гледам да бидам професионално и сериозно облечен,секогаш со насмевка и шарм :)

Kajgana Shop

На врв Bottom