--HEIDERN--
The Iron Fist
Nie modernite Makedonci sme hybrid narod !!!
Mesavina na: Anticki Makedonci Mijaci Pejonci Trakijci Iliri Dardanci Sloveni Huni Tatari Germani Goti i.t.n.
E sega kolku vo nas ima Ilirska i Dardanska krv(geni), neznam bas, pretezno ja imaat Crnogorcite, Hrvatite(Dalmatinci), Bosancite, pa i Srbite, eve aj i Albancite(delumno) da gi spomnam !!!
Bugarite se Sloveni Tatari Huni Trakijci !!!
No nie mislam deka sme pretezno mesavina na Anticki Makedonci Sloveni Tatari Huni so mali primesi na Ilirski, no i na Germanski/Gotski/Tevtonski geni !!!
Izvadok od IGENEA:
(F.Y.R.O.M.) Macedonia:
30%macedonian
10% illyrian
15% hellenen
5%phoenician
20% germanic
5% hunnen
15% slavs
Mesavina na: Anticki Makedonci Mijaci Pejonci Trakijci Iliri Dardanci Sloveni Huni Tatari Germani Goti i.t.n.
E sega kolku vo nas ima Ilirska i Dardanska krv(geni), neznam bas, pretezno ja imaat Crnogorcite, Hrvatite(Dalmatinci), Bosancite, pa i Srbite, eve aj i Albancite(delumno) da gi spomnam !!!
Bugarite se Sloveni Tatari Huni Trakijci !!!
No nie mislam deka sme pretezno mesavina na Anticki Makedonci Sloveni Tatari Huni so mali primesi na Ilirski, no i na Germanski/Gotski/Tevtonski geni !!!
Izvadok od IGENEA:
(F.Y.R.O.M.) Macedonia:
30%macedonian
10% illyrian
15% hellenen
5%phoenician
20% germanic
5% hunnen
15% slavs

!! А не си се запрашал дека можеби зошто оваа земја и нејзиното име и нејзината територија ја кријат најголемата тајна на светската цивилизација па можеби затоа сите не оспоруваат. Овој народ беше предодреден пред еден век да го снема и да не постои и да се претопи кон комшииве ама Господ е голем.Toj народ му покажа заби на цел свет дека името не си го дава туку така. Па да мислеа сите како тебе до сега ќе сменевме милион имиња на државава ама ај кажи ми зошто 20 години не им попуштаме на Грциве. ?! Јас ќе ти кажам зошто се племе од Анадолија и Етиопија и тие ц***ни неможе мене да ми кажуваат во мојата земја јас што да правам и што да бидам. Не барам да ме разбереш тоа што сум ама пробај да го почитуваш. Еве јас те жалам и те сваќам ама те почитувам тоа е твое мислење и тоа е тоа. А зошто ете убаво не си прифатиш дека јас сум таков а на тебе дека не ти е лесно и дека си за жалење и буквално неможам да навлезам во дискусија со тебе зошто човек ти си ЕПТЕН ЗА ГРЕОТА !!! Аииии незнам што да ти кажам КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА !! Искрено се зачудив кога го прочитав ова ...дечко ти си ДНО !!! Што си кажи ми ?!