- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
и топката 10 цм веќе заминатаПо оваа слика сам се демантираш. Очигледно е дека градите на Матри се пред Абате така да чист офсајд...
и топката 10 цм веќе заминатаПо оваа слика сам се демантираш. Очигледно е дека градите на Матри се пред Абате така да чист офсајд...
Ко што реков, се виде дека ќе биде класична намештајка утакмицава како и сите други ..Нерешено вечер 99.9% без Ибра и Боатенг иако сум фан на Милан и сакам да победи скоро и како да нема шанси, Јувентус се комплет но сепак не се фаворити бидејки играат на гостински терен. Е сега најидеален резултат и за кладилници и за нив во ваква состојба една нерешена утакмица и борбата за првото место ќе се решава и ќе биде “интересно“ до крајот на сезоната. Резултат на натпреварот 1:1 мој тип!
Aбе да ти поништат гол чист за 2-0, да видиш дали Јуве ќе се вратеше. Како шо одеше натпреварот тешко, шо значи Милан е оштетен и тоа многу.....Колку да знаете дека немаше офсајд. Шо значи и двата тима беа оштетени.
Пепе и Вучко да беа стартни, друго ќе беше. Вака...
Не сум сигурен ама 90% мислам дека се гледаат градите, ако знаеш каде има официјални правила дај линк за да видам (ме мрзи да гуглам)Нозете се моментот, не градите, чист гол е ова во случај да бил суден офсајд а не некој прекршок, не глеав у тие моменти па незнам што и како се досудило.
абе,градите или ногата ја гледаш.....??????По оваа слика сам се демантираш. Очигледно е дека градите на Матри се пред Абате така да чист офсајд...
Заврши више, џабе е да збориме и да се убедуваме тоа е тоа, на крај 1-1 ќе се брои, што и да се дешавало на терен, само головите се бројат, за жал...Добро другар што се правиш кретен сега со сила а? И на Јуве им беше поништен и на Милан им беше поништен гол не ми е јасно кој ти е проблемот.Си заслуживте победа и криво ти е, јасно ми е тоа ама немој да испаднете тоа што нас не правевте пред почетокот на утакмицата -плачипички биди реален малце, судијата грешеше и на двете страни
Па тогаш ќе беше 2-2, второ полувреме пак момците ќе се вратеа.Aбе да ти поништат гол чист за 2-0, да видиш дали Јуве ќе се вратеше. Како шо одеше натпреварот тешко, шо значи Милан е оштетен и тоа многу.....
Дебатирано е тоа на форумов одамна, ставани се и слики од УЕФА или ФИФА, не е офсајд она погоре али во секој случај далеку е тоа од компензација, срамота е и да се објаснува зашто, на Милан на најпокварен начин им беше скратено водство од 2-0, оштетени се грдо, не памтам последен пат коа некој тим вака го јадел во ваков меч, убер битен. Последен пат вакво нешто им се деси на англичаните на СП против немците.Не сум сигурен ама 90% мислам дека се гледаат градите, ако знаеш каде има официјални правила дај линк за да видам (ме мрзи да гуглам)