Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ама и толку силење не е на арно.Ја мислам дека ќе ве снајде истото како и Арснеал ;)

Ако Милан тепа, не верувам дека Јуве исто ќе го снајде.
Па и Јуве доколку тепа, сигурно не би тепал 0-3,4,5.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Пред се вечерва сакам да гледам добар фудбал напаѓачки ова дефеинитивно е натпреварот на сезоната во Серие А и моја прогноза е дека Јуве ќе тепа поради тоа што вакави натпревари се добиваат на средината на теренот на кој Јувентус има многу подобри играчи од Милан и ако напаѓачите им се расположени 3-те бода ќе отпатуваат за Торино :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Уз дужно поштовање, нема шанси Милан да не отвори со 4-3-1-2 формација така да очекувајте 0-0 или 0-1 резултат на крајот.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aх Конте, Конте дефинитивно има ГОЛЕМИ МУ*А да излезе со ваква ризична 3-5-2 формација.. Една анализа од мене, бидејќи Милан ќе ја загуби средината на теренот бидејќи каде каде Јуве се посилни на средината, свесно ќе ја препуштаат играта на Јуве и ќе идат на контри каде што имаат и те како ОГРОМНИ шанси бидејќи со 3 у одбрана ќе игра Јуве а притоа Милан во напад ќе ги има Пато и Робињо ептен ќе создаваат проблеми бидејќи се брзи и технички потковани.. Да играше Ибра ќе ја кочеше оваа игра на Милан, која според мене вечерва опасни ќе бидат од контри .. Дефинитивно Јуве ја добива играта во средината ...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
така е,со вакви формации и учесници во натпреварот се очекува поседот да биде во тимот на Јуве......посакувам да падни рано гол,па да добие натпреварот на интезитет !

М

Мартин`

Гостин
Нерешено вечер 99.9% без Ибра и Боатенг иако сум фан на Милан и сакам да победи скоро и како да нема шанси, Јувентус се комплет но сепак не се фаворити бидејки играат на гостински терен. Е сега најидеален резултат и за кладилници и за нив во ваква состојба една нерешена утакмица и борбата за првото место ќе се решава и ќе биде “интересно“ до крајот на сезоната. Резултат на натпреварот 1:1 мој тип!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Уз дужно поштовање, нема шанси Милан да не отвори со 4-3-1-2 формација така да очекувајте 0-0 или 0-1 резултат на крајот.
Уз дужно поштовање, срамота е да ве отвори Милан со средина Мунтари, Ван Бомел, Ночерино и Емануелсон како треквартиста. :) Најверојатно Милан ќе ја препушти малку топката на Јувентус, исто како што беше против Арсенал.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Колку мувли сме сезонава со повреди, тоа чудо некое абе, секоја утакмица пола стандардна екипа фали!

Со оглед на состојбата
Со бодче сум задоволен а
Со 3 веќе е ПРЕМИЈА :)

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
АЈде уште 25 минути..спремете се за добар фудбал и уште еден пораз за милан....

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Уз дужно поштовање, срамота е да ве отвори Милан со средина Мунтари, Ван Бомел, Ночерино и Емануелсон како треквартиста. :) Најверојатно Милан ќе ја препушти малку топката на Јувентус, исто како што беше против Арсенал.
Шансата на Милан е Барзаљи кој игра многу послабо во 3-5-2 формацијата, се губи понекогаш десно како Ел Шарави шо го помина во купот и Џовинко му направи многу проблеми. Ако успеат Робињо и Пато да играат по таа страна ќе биди многу тешко за Јува со оваа формација

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Aх Конте, Конте дефинитивно има ГОЛЕМИ МУ*А да излезе со ваква ризична 3-5-2 формација.. Една анализа од мене, бидејќи Милан ќе ја загуби средината на теренот бидејќи каде каде Јуве се посилни на средината, свесно ќе ја препуштаат играта на Јуве и ќе идат на контри каде што имаат и те како ОГРОМНИ шанси бидејќи со 3 у одбрана ќе игра Јуве а притоа Милан во напад ќе ги има Пато и Робињо ептен ќе создаваат проблеми бидејќи се брзи и технички потковани.. Да играше Ибра ќе ја кочеше оваа игра на Милан, која според мене вечерва опасни ќе бидат од контри .. Дефинитивно Јуве ја добива играта во средината ...
До сега најдобра се покажа оваа формација кој сме имале највише победи за разлика од 4-3-3.Имаме повеќе и подобри играчи во средина според мене тука треба да се бара победникот одлично можеме да покриеме на крилата кој можат и да помагаат во одбрана нема да им се овозможи многу простор како што спомнав немаат креативни срединаши.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Добар гол на Ноцерино (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Oни у вистински момент дадоа реклама, кога Јуве почињаа напад од своја половина, ама Бонучи ги поеба ... у 2 наврати, прво смешно продаде топка а потоа смени правец и го поеба Буфон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom