Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова го нема ни у англија :facepalm:жими све до вчера мислев дека у англија има најслабо судење ама ова го пројде секоја мера па што треба да се напрае па да нема вакви ситиуације
Епа и Тотенхем даде ваков гол со Манчестер, кога Керол ја извади од мрежа пред неколку години. Тоа е тоа.

Иначе што е до мене нека ни ги дадат бодовите со Сиена и Парма а Милан нека победи овде.

И јас помислив дека е офсајд....али момците погоре ме демантираа...така да, чисти гол. Е сеа, мислам дека нема потреба од оваа ситуација да се руга одбраната на Јувентус. Како и да е, Миланезите комплетно ги надиграа...мора Конте да подели по некој шамар во соблекувана...

Одличен фудбал милан доминира на секоја педа од теренот очигледно конте ја утна со напаѓачите па како може бориело да игра пред вучинич или пак матри а за судењето немам што да кажем све е кажано :facepalm:

Еј колку ми е крив што лично не познавам навивач на Јуве. Па против ваков тим ли се бориме за скудето. Ќе бидам реален, прв пат ги гледам Јуве оваа сезона и очајни се. Бориело не е ни за во Ц1 лига, Киелини сака Робињо дома да си го носи... Само се надевам дека ќе победи Милан за се да биде регуларно. Браво за Суљо, стварно е ѕвер. За чистиот гол воопшто нема да коментирам, сите знаеме што се случи.
Грешка си голема, али чим ги гледаш прв пат нема да ти замерам:D
Вистина е дека денеска Јуве игра катастрофален меч. Одбраната не направила волку грешки во целиот тек на првенството, колку што направи денеска.
Нападот целосно отсечен...
Ставањето на Бориело во прв состав неможе никој да го објасни :D
Се надевам што побрзо ќе биде заменет, по што очекувам да се сменат некои работи :D
П.с. немој да славиш победа пред време (y)

Грешка си голема, али чим ги гледаш прв пат нема да ти замерам:D
Вистина е дека денеска Јуве игра катастрофален меч. Одбраната не направила волку грешки во целиот тек на првенството, колку што направи денеска.
Нападот целосно отсечен...
Ставањето на Бориело во прв состав неможе никој да го објасни :D
Се надевам што побрзо ќе биде заменет, по што очекувам да се сменат некои работи :D
П.с. немој да славиш победа пред време (y)
После ова полувреме се освен победа на Милан ќе е голема неправда.

Дап, чисти гол ко така. Незнам само кај гледаше линискиот... Сега очекувам пенал за Милан, шо немаТ ни п од пенал. :D

Епа и Тотенхем даде ваков гол со Манчестер, кога Керол ја извади од мрежа пред неколку години. Тоа е тоа.

Иначе што е до мене нека ни ги дадат бодовите со Сиена и Парма а Милан нека победи овде.
Е па тоа е не викам не само мислев дека у италија са малу подобри ама изгеда грешим а што се однесуа до натпреваров ако не се подобрите ќе го јадете јако :)

После ова полувреме се освен победа на Милан ќе е голема неправда.
Па ако не да ви ја дадеме службено? :icon_mrgr:

Глупости живи, што е јуве крив што ви поништија гол...
За едно полувреме се може да се случи. Што знаеш може нас ќе не оштетат во вториот дел.
Заслужено водите, ама има уште 45 минути игра (y)

Јувентус мора итно да смени нешто во нападот. Ајде нека влезе Вучинич, бидејќи Бориело го ставија во џеб одбраната на Милан.

Па ако не да ви ја дадеме службено? :icon_mrgr:

Глупости живи, што е јуве крив што ви поништија гол...
За едно полувреме се може да се случи. Што знаеш може нас ќе не оштетат во вториот дел.
Заслужено водите, ама има уште 45 минути игра (y)
Не викам дека нема, ама Јуве ништо не покажаа а поради многу фактори имаат само 1 гол негатива. Тоа е тоа, се читаме после 2ро пол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom