Помош: Барам еден филм!

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
На алфа го даваа пред некој ден.Се работи за млад брокер кој со измами добива пари на берза во јужна кореја но среката наеднаш му се врти и ја банкротира националната банка на англија
Малку не си го разбрал, не добива он пари, не тргува за себе.
Иначе имав пишано рецензија за филмов во темава, а филмот е тој што ти го кажа DBack.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пред 2 дена зачекав еден филм на телма. Интересно филмче смешно комедија,италијански зборуваја во филмов , и се сеќавам на една случка каде човеков беше во канта и пукаше кон двајца со пушка и го смачкаја :pos:
Тие што бегаја двајцата едниот знам беше така покрупен и со брада...
Однапред благодарам ако некој ми каже како се вика филмов

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772
VE MOLAM ZAR NIKOJ NE ZNAE
Од кај да знаеме. Треба да го имаме филмот во компјутер и да го пуштиме на 1:11:25 за да видиме. Нема ваљда да го симнуваме за тоа.

Види овде http://www.imdb.com/title/tt0790623/soundtrack
Ако не ја погодиш по наслов, мавни ги сите по youtube и слично и ќе излезе од некаде...

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
Од кај да знаеме. Треба да го имаме филмот во компјутер и да го пуштиме на 1:11:25 за да видиме. Нема ваљда да го симнуваме за тоа.

Види овде http://www.imdb.com/title/tt0790623/soundtrack
Ако не ја погодиш по наслов, мавни ги сите по youtube и слично и ќе излезе од некаде...

pa na temava poveketo ste filmazii mislev vajda go ima nekoj inaku fala ke proveram
(y)
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 00:53 ---
pa na temava poveketo ste filmazii mislev vajda go ima nekoj inaku fala ke proveram
(y)
ja najdov brat ti blagodaram

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ај ако знае некој како се вика филмов :
комедија е .. станува збор за 3 мали деца кои се сирачиња ги носат во калуѓерски дом и кога ке пораснат има таму една многу убава калуѓерка и сакаат неа да ја фатат .. при крајот на 2011 излезе така нешто ако знае некој како се вика пишете !

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ај ако знае некој како се вика филмов :
комедија е .. станува збор за 3 мали деца кои се сирачиња ги носат во калуѓерски дом и кога ке пораснат има таму една многу убава калуѓерка и сакаат неа да ја фатат .. при крајот на 2011 излезе така нешто ако знае некој како се вика пишете !
Тhe Three Stooges овај многу потсеќа на описот ама не е уште излезен...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Барам филм, мислам дека е британски, го гледав на тв пред месец дена и никако да се сетам на името.
Комедија е, тројца другари се обидуваат да наместат трка со кучиња, уфрлуваат свое куче во трката на кое се обложуваат. За време на трката само нивното куче касни зад останатите и баткиве уфрлаат мачка на водечките кучиња и им го свртуваат вниманието. На крајот победува нивното куче, но после се јавува мафијата која се обложила на останатите кучиња и ги уценуваат да ја наместат повторно трката.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Го барам подолго време овој веке , премисата беше како Викинзи одат во Персија по потрага на златно звоно . И имаше една сцена на железен ''коњ'' кога се спуштаа

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Го барам подолго време овој веке , премисата беше како Викинзи одат во Персија по потрага на златно звоно . И имаше една сцена на железен ''коњ'' кога се спуштаа
Види провери дали е овај

Kajgana Shop

На врв Bottom