Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
мене ми се супер оние кои, демек, се над пЉукачките навики на останатите „ситни македончиња“... <воздивнува>абрееееее, македонче</воздивнува>
„само да се хејтало, бре...!“ итн.
во принцип е многу едноставно:
ако направиш интимна работа јавно, па дури и само пред 20 души у кафана, ти правиш себепромовирање (експонирање) и мораш да се соочиш дека ќе има и такви кои што ќе те плукаат. не сме сите исти, нели... тоа во никој случај не е „македонска измишљотина“, да не си ласкаме.
ако решиш да го покажеш газот пред јавност, мораш да очекуваш некој да ти каже дека не ти е измиен (не нужно дека е хејтер, едноставно можеби, нему газот му е екстра чист). мораш да очекуваш дека ќе ти ги коментираат гаќите....
како што вика македонскиот мудрец: покриен газ - никој не гледа (и не го плука)
ако твојата спална соба и случувањата во неа ги презентираш пред сите - тогаш истите тие ги покануваш на „дешавка“ во твојата соба.
таруно мејт,
ја те поштуем, ги ценам твоите мислења и со задоволство те читам. ама ако не сакаш да гледаш како ти го хејтаат и дисаат другарот - не читај. ја би направил така.

мене сашко коцев ми е ок, и порано коа бев мал, со задволство го гледав. ин фект, издржував бубамара ради него.
ама, ако он си дозволува да го користи медиумскиот простор за лични потреби, мора да биде спремен да го хејтаат. напраи драма, јеботе, од ништо.

демек, пошто е возвишена работава сите треба у несвест да паднат.

не иде тоа така....

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Остај го The Chosen One е овој, мислам имај разбирање. :D
аууу, ај запознајме со него? ахахахахахахахахахахахахахаха а?

Да не си навреден (а)? Јас тебе ниту те спомнав, ниту ми е гајле деја постоиш. Ти мене ме спомена во највулгарен можен контекст, и сега си навреден(а)?

Аман бе.
„деја“ македонските деца и нивнатото познавање на правописот

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
И јас се одрав на видеото. Ти отиде чекор подалеку и го архивираше. Секоја чест.
Заборавив да те замолам да ми го пратиш некако, гледам има копирајт клејм од типот на JewTube.

Од тоа што те имам читано, имав впечаток дека си поборник против кичот. Овде лицемерието лежи во глупавата теза која ја пласираше дека не е тоа за хејт оти (можеби) ја направило девојката среќна. А причинителите на среќа се многуслојни. Мене видеото на Стеф ме направи многу среќен и расположен. Вие го ребравте за тоа.
Да отидеме и степен подалеку.
Некои луѓе со анти-американски сентимент се радуваа и усреќуваа на снимките на кои паѓаат кулите-близначки. Светот го осуди таквиот терористички чин.
Смртта на Тоше сигурно усреќи некои луѓе. Добар црн хумор излезе од целата таа случка. И покрај тоа, кога Тоше умре, во Македонија имаше небаре колективно самоубиство на 2 милиони луѓе.
Смртта на Гадафи ги усреќи и воените профитери на запад и сите дебелокожци од "the first world". Целата таа војна и нејзиниот епилог е за секаква осуда.

Видиш какви сериозно грозоморни примери ти дадов? :D
Не знам што и зошто браниш тука, ама сериозно би те посоветувал да ја зацврстиш аргументацијата. Таруно барем беше директен, си кажа дека Шаше му е другарче и на таа основа не дозволувал да го навредуваат. Јас го почитувам тоа, но сепак ич не ми е гајле и ќе си продолжам да плукам против ваквите идиотарии, без да го баратам неговото мислење. Ти, од друга страна, се заплетка во некаква си среќа, позитивни вибрации, романтики и двојни аршини.
Не мине. :)
Значи треба да ијам едно исто мислење на сите теми, за да не бидам лицемерна.
Аха, океј, запишано.
А и ако си видел мое мислење во темите за запросување на плоштад/тв, ќе видеше дека беше ко моево мислење за ова запросување.
Не го бранам ја Сашо, ја одобрувам постапката пошо ми се допаѓа. Кој и да беше тоа на сцена и да го направеше тоа, дури и да беше Стеф :) ќе велев дека е убаво.
За она шо кенкав, беше реакцијата на сите шо ги читав.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Оф: Дај бе не ја цитирајте сликана на секоја страна по 5 пати! Да му се згади на човек тема една да прочита. Без осет.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
таруно мејт,
ја те поштуем, ги ценам твоите мислења и со задоволство те читам. ама ако не сакаш да гледаш како ти го хејтаат и дисаат другарот - не читај. ја би направил така.

мене сашко коцев ми е ок, и порано коа бев мал, со задволство го гледав. ин фект, издржував бубамара ради него.
ама, ако он си дозволува да го користи медиумскиот простор за лични потреби, мора да биде спремен да го хејтаат. напраи драма, јеботе, од ништо.

демек, пошто е возвишена работава сите треба у несвест да паднат.

не иде тоа така....
Дуд пробав да им ја покажам и другата страна на луѓето, видов не се заинтересирани за тоа, пробав и да дојдам до коренот, оти се така негативно поставени кон Сашко и на тоа не ми одговорија, така да еве баталувам... што сакаат нека пишуваат. Ова ти го пишувам само на тебе како одговор.

Мене воглавно ме изнервира немањето граница од поедини членови „Петранка со црнци, ја да ја натегнам... ова она“, а девојката ни крива ни должна се најде во средина. Не бараше она да ја побараат таму, Сашко ја побара.

Не викам дека некој треба да се треска за ова и да рони солзи или што ти ја знам, ама сепак треба да се има граница за се во животот, оти кога некој ќе ја помине границата тоа станува одвратно...ама некои луѓе немаат граница.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
:cenzura:
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 14:27 ---

Харлотс брате недостигаше на темава (y)
На темава планирам да ја запросам девојката. Или евентуално, ако специјализираат некоја емисија за запросување, нешто ко „железна стоногалка“ или „платинеста лебарка“.
Сите да си ги запростиме девојачките.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Мене воглавно ме изнервира немањето граница од поедини членови „Петранка со црнци, ја да ја натегнам... ова она“, а девојката ни крива ни должна се најде во средина. Не бараше она да ја побараат таму, Сашко ја побара.

Не викам дека некој треба да се треска за ова и да рони солзи или што ти ја знам, ама сепак треба да се има граница за се во животот, оти кога некој ќе ја помине границата тоа станува одвратно...ама некои луѓе немаат граница.
се согласувам околу вулгарностите, тоа беше, онака, баш безврска.
нели, тие што немаат аргументи и/или образување, посегнуваат по тупаници.
вистински или вербални, сеедно е.

али за фаќање сеир, не...
сеирот е неотуѓиво човеково право и во генот на луѓето....
значи, ако се експонираш - мора да издржиш и хејтање.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не се пуштаат видеата, па не можам да видам како изгледало сето тоа. Вечер не ќе можам да ја гледам репризата поради поважните ми Милан-Јувентус. Е мамата...:confused:
Туку убаво за нив и секако нека им е со среќа, ама лошо за општиот поим запросување. Како што тргнало, треба ли да очекуваме дека поинтимните запросувања нема да важат еден ден или ќе бидат со помалку љубов или шо ти знам јас? Јас не го хејтам настанов поради тоа што никој не ме запросил јавно, туку поради тоа што не сакам кога некој сака да испадне поголем или поважен од сите. Посебно не кога се работи за љубовта, која е света работа и која се случува и чувствува само помеѓу двајца! Не знам... не поднесувам јавни искажувања на чувства, затоа што тоа ми изгледа ептен лажно. Не дека треба да криеме кога сакаме некого, но нема потреба и да го правиме тоа толку јавно, доколку истото добро го знае и чувствува нашиот партнер. Лигавења без потреба. Видете ме што сторив и паднете на газ. Ам добро ако мора така:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom