B
Black Guard
Гостин
Koj e toj???
ма ночас би душу продао за једно добро карање!Секс!? реков мразам работи кои неможам да си ги дозволам... а секс, неможам да си дозволам.
Значи мразам секс!
Дај бриши сликава....одвратно е. Не мислев дека ти вакви слики ќе ставашТемава се сведе на
Досадни сте.
Колку пари?ма ночас би душу продао за једно добро карање!
хахахахахаха као демек јака темаТемава се сведе на
Досадни сте.
ти си лижипичеA па дека вие ќе честитате немој боже
Сме биле мрчатори Добро тогаш вие што честитате сте добри вили и светци
Магдо..не глуми Велики брат..не си во исповедоницаНе знам колку си запознаен со животот и делото на Стеф Ангел.
Имено, чоекот даваше совети како да легнеш/фатиш девојка и колку говорот на телото е битен.
Јебо ипол.
Потоа избацува видео кај шо се лигуши и има фаца ко да умрел некој....
Сашо ја запросува девојката. Актер, кој кисне пред камери.
Голема разлика меѓу двата настана и двајцата човеци
@Rosemberg
Не сме светци, али не наоѓаме маана на секој настан.
Сликава е шлаг на коментарите од Абадон.Темава се сведе на
Досадни сте.
Ти машко си или женско? Гледам по шлагот си, па прашувам.Сликава е шлаг на коментарите од Абадон.
Плукај плукај, така се станува фаца на кајгана, пуста желба неостварлива.Ти машко си или женско? Гледам по шлагот си, па прашувам.
Да не си навреден (а)? Јас тебе ниту те спомнав, ниту ми е гајле деја постоиш. Ти мене ме спомена во највулгарен можен контекст, и сега си навреден(а)?Плукај плукај, така се станува фаца на кајгана, пуста желба неостварлива.
Остај го The Chosen One е овој, мислам имај разбирање.Да не си навреден (а)? Јас тебе ниту те спомнав, ниту ми е гајле деја постоиш. Ти мене ме спомена во највулгарен можен контекст, и сега си навреден(а)?
Аман бе.