- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
А ха, тоа се објаснува.Остај го The Chosen One е овој, мислам имај разбирање.
А ха, тоа се објаснува.Остај го The Chosen One е овој, мислам имај разбирање.
аууу, ај запознајме со него? ахахахахахахахахахахахахахаха а?Остај го The Chosen One е овој, мислам имај разбирање.
„деја“ македонските деца и нивнатото познавање на правописотДа не си навреден (а)? Јас тебе ниту те спомнав, ниту ми е гајле деја постоиш. Ти мене ме спомена во највулгарен можен контекст, и сега си навреден(а)?
Аман бе.
Значи треба да ијам едно исто мислење на сите теми, за да не бидам лицемерна.И јас се одрав на видеото. Ти отиде чекор подалеку и го архивираше. Секоја чест.
Заборавив да те замолам да ми го пратиш некако, гледам има копирајт клејм од типот на JewTube.
Од тоа што те имам читано, имав впечаток дека си поборник против кичот. Овде лицемерието лежи во глупавата теза која ја пласираше дека не е тоа за хејт оти (можеби) ја направило девојката среќна. А причинителите на среќа се многуслојни. Мене видеото на Стеф ме направи многу среќен и расположен. Вие го ребравте за тоа.
Да отидеме и степен подалеку.
Некои луѓе со анти-американски сентимент се радуваа и усреќуваа на снимките на кои паѓаат кулите-близначки. Светот го осуди таквиот терористички чин.
Смртта на Тоше сигурно усреќи некои луѓе. Добар црн хумор излезе од целата таа случка. И покрај тоа, кога Тоше умре, во Македонија имаше небаре колективно самоубиство на 2 милиони луѓе.
Смртта на Гадафи ги усреќи и воените профитери на запад и сите дебелокожци од "the first world". Целата таа војна и нејзиниот епилог е за секаква осуда.
Видиш какви сериозно грозоморни примери ти дадов?
Не знам што и зошто браниш тука, ама сериозно би те посоветувал да ја зацврстиш аргументацијата. Таруно барем беше директен, си кажа дека Шаше му е другарче и на таа основа не дозволувал да го навредуваат. Јас го почитувам тоа, но сепак ич не ми е гајле и ќе си продолжам да плукам против ваквите идиотарии, без да го баратам неговото мислење. Ти, од друга страна, се заплетка во некаква си среќа, позитивни вибрации, романтики и двојни аршини.
Не мине.
Дуд пробав да им ја покажам и другата страна на луѓето, видов не се заинтересирани за тоа, пробав и да дојдам до коренот, оти се така негативно поставени кон Сашко и на тоа не ми одговорија, така да еве баталувам... што сакаат нека пишуваат. Ова ти го пишувам само на тебе како одговор.таруно мејт,
ја те поштуем, ги ценам твоите мислења и со задоволство те читам. ама ако не сакаш да гледаш како ти го хејтаат и дисаат другарот - не читај. ја би направил така.
мене сашко коцев ми е ок, и порано коа бев мал, со задволство го гледав. ин фект, издржував бубамара ради него.
ама, ако он си дозволува да го користи медиумскиот простор за лични потреби, мора да биде спремен да го хејтаат. напраи драма, јеботе, од ништо.
демек, пошто е возвишена работава сите треба у несвест да паднат.
не иде тоа така....
......
Харлотс брате недостигаше на темаваНе бидете 'ејтери.
Немал други опции, не му работел чатот на фејсбук'о.
На темава планирам да ја запросам девојката. Или евентуално, ако специјализираат некоја емисија за запросување, нешто ко „железна стоногалка“ или „платинеста лебарка“.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 14:27 ---
Харлотс брате недостигаше на темава
се согласувам околу вулгарностите, тоа беше, онака, баш безврска.Мене воглавно ме изнервира немањето граница од поедини членови „Петранка со црнци, ја да ја натегнам... ова она“, а девојката ни крива ни должна се најде во средина. Не бараше она да ја побараат таму, Сашко ја побара.
Не викам дека некој треба да се треска за ова и да рони солзи или што ти ја знам, ама сепак треба да се има граница за се во животот, оти кога некој ќе ја помине границата тоа станува одвратно...ама некои луѓе немаат граница.