Не знам што не ти е јасно, еве најпросто ќе ти објаснам.
Стеф Ангел одлучил да објави видео и да се додворува до некоја девојка, потегот е патетичен и дел од форумскава популација вклучително и тебе си направи ремет со неговата интимност.
Видеото не го објави Стеф на форумов и се презентираше без негова согласност.
Сашко Коцев одлучи да ја побара девојката на бина во србоманскана емисија и дел од форумскава популација му мава ремет со неговата интимност.
Тука ти стапуваш на сцена и викаш дека играње ремет со интимност не е фер и е ужасна работа.
Не е тоа малку лицемерно од твоја страна?
Кај реков дека играње ремет со интимност не е фер и е ужасна работа?
Не си измислувај мои зборови
И како може форумов да игра мајтап со инимност, кога Сашо тоа го напраи и поише од јавно?
Стеф го објави видеото јавно. Јутуб објава е јавна објава.
Јутуб е страна која ја посетуваат милиони луѓе.
И го реметевме од причините што ги наведов.
Го тргна видеото окако го изреметивме. И пак да ти повторам, го реметевме зашо се праеше највечи јебо.
Мојот прв пост на темава беше наменет за Македонскиот народ кој има навика да мрчи за се. Или форумската попувација, сеедно (со чест на исклучоци). 14 страни со мрчење за тоа како можел Сашо
(ОМГ КАКО МОЖЕЛ , КАКО СЕ ОСУДИЛ НА ОЈ ПОТЕГ ОМГОМГОМГ )тоа да го напраи тоа јавно кога тоа е инимен чин... Како моеше оној на вести да ја побара, као моеше оној на плоштад да ја побара....
Повеќе е битно како тоа било изведено, дали имало свекрва у позадина, дали имало атлантис бонбончиња, која песна била, дали му капнало на мајсторот додека варосувал... отколку самиот момент на запросување, на љубов, на иден брак и среќа, и се тоа е во втор план.
Мрчете си бе колку сакате, ме заболе мене шо од вас цути негативност, мене мие убаво кога гледам дека на некој му е битно да ја напраи девојката среќна со таков чин, што сака да ја покаже среќата пред сите.